Kyra Gantois en Anuna De Wever
Volledig scherm
Kyra Gantois en Anuna De Wever © Photo News

“Wat zei ik nu weer over de mond gesnoerd worden”: Kyra Gantois ontzet over reactie van Youth for Climate in ‘Vandaag’

Een week nadat Kyra Gantois, medeoprichtster van Youth for Climate, uit de organisatie stapte, reageren Anuna De Wever en Toon Lambrecht op haar besluit. “Het is normaal dat er soms misverstanden zijn”, vertelde Lambrecht in ‘Vandaag’ op Eén. “Vreemd dat Anuna en Toon daar aan tafel zitten zonder dat ik op de hoogte ben gebracht”, kaatste Gantois de bal terug op Twitter. 

460 reacties

 • j hendrickx

  3 jaar geleden
  Vervang die Anuna door iemand anders want zij maakt het imago van YFC kapot En voor een politiek postje moet ze het ook niet doen want Groen komt niet in de regering Bye Anuna en ga terug studeren
 • Karel Van Beeck

  3 jaar geleden
  Klimaat en politiek. Foei!
 • Sharon Debeul

  3 jaar geleden
  Anuna en het YFC hebben het over het klimaat en Kyra heeft het over.... Kyra.
 • Ronny Martin

  3 jaar geleden
  duidelijk NVA, kwaad dat ze niet zoveel aandacht krijgt :)
 • dretie munkies

  3 jaar geleden
  Wie zegt dat dit geen opgezet spel is : een zogenaamde ruzie veinzen om in de aandacht te blijven komen ?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Kyra Gantois doet voor het eerst haar verhaal: “Op klimaatmarsen blijf ik op eerste rij lopen. Maar niet hand in hand met Anuna”
  PREMIUM

  Kyra Gantois doet voor het eerst haar verhaal: “Op klimaatmar­sen blijf ik op eerste rij lopen. Maar niet hand in hand met Anuna”

  "Of ik Anuna intussen al gesproken heb? Jazeker. Ze vond me 'belachelijk'. Ach ja, ze is boos, ik versta dat. Het enige spijtige is dat ons gezamenlijk doel, de strijd voor het klimaat, mogelijk lijdt onder onze persoonlijke twist." Vier dagen na haar veelbesproken vertrek uit Youth For Climate maakt Kyra Gantois de balans op. "Ik blijf erbij: het is een onewomanshow."