Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a).
Volledig scherm
PREMIUM
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a). © Photo News

Wat mogen we van het Overlegcomité verwachten vrijdag?

Ja, de cijfers gaan de goede richting uit, en ja, perspectief bieden is nodig. Maar nee, op het Overlegcomité van vrijdag staan geen versoepelingen op de agenda. Dit is wat we wel mogen verwachten.

91 reacties

 • Luc Vandamme

  11 maanden geleden
  johan goessens wat ben jij een grapjas zeg ,als ziet in andere landen wordt er minder gedaan over die vaccinatie. Maar ja hier moet alles een show gedaan worden ipv gewoon de mensen te vaccineren maar BRT en VTM moeten dat filmen . Komaan de gezondheid van de mens staat op spel . Stop met die shows te verkopen men vraagt dat niet. Maar ja de regering zet gewoon alles op punt zodat ze genoeg stemmen krijgen binnen vier jaar.
 • rita vdbergh

  11 maanden geleden
  Fabienne Somers, het probleem of een goede zaak is dat Weyts niet alleen beslist. Waarom moeten alle scholen gesloten worden ook al er maar een kind positief test. De scholen sluiten is alleen in het nadeel van de kansarme kinderen die vooral in de Steden wonen, ze kunnen niet ganse dag opgesloten worden en zullen op straat rondhangen en de kans op besmetting is nog groter.
 • Patrick Prins

  11 maanden geleden
  Kapper die kunnen wachten horeca open Dat wij Corona proef dagtrips kunnen organiseren met ons autocar bedrijf dat wij geen schauffeurs moeten ontslaan Met de scholen en mee te rijden met de lijn alleen druk je de kosten niet en die ondersteuning is ook geen vette een bus rijdt niet op water
 • marlene strauven

  11 maanden geleden
  Jullie spelen de mensen met hun voeten, wij maar altijd luisteren, maar het leverd niet veel meer op als jullie de juiste maatregelen niet gaan nemen, verbied het reizen sluit de grenzen voor een maand, en zorgt dat de vaccinatie veel vlugger gaat, we zijn het beu
 • Birgit de Gryse

  11 maanden geleden
  waarom de reizigers niet strenger aanpakken? iedereen wilt reizen en is de corona beu. Waarom geen jaar wachten om te reizen? puur egoïsme ! mensen in de verzorging moeten verlof intrekken om te werken in de rusthuizen en ziekenhuizen. restaurants, kapsalons en vele mogen niet werken en de egoisten die perse op reis willen gaan laten ze vertrekken. Dit is toch geen voorbeeld voor onze samenleving!
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.