Redactrice en groot kerstfan Sabine Vermeiren.
Volledig scherm
PREMIUM
Redactrice en groot kerstfan Sabine Vermeiren. © Photo News

“Wat ministers morgen ook vertellen: mijn kerstfeesten zijn allemaal geschrapt”

"Red kerst!" De roep om het vrijwaren van het feest der feesten klinkt luid. Maar kerst 'redden': moeten we dat wel willen? Voor redactrice Sabine Vermeiren, nochtans kerstliefhebber van het eerste uur, is het antwoord ondubbelzinnig 'nee'. "Kerstavond is groots, jazeker, maar dit jaar niet voor mij, en daar heb ik geen federale regering voor nodig.”

27 reacties

 • Jean-Pierre Vercruysse

  1 maand geleden
  Kerstmis heb ik steeds gevierd sinds ik nog klein was! Mooie kerstboom aangenaam met onze familie! Wat onze politiekers nu doen is een situatie zoals in de vroegere Soviet Dictatuur!! (Dank zij Poutin is het weer Rusland geworden)
 • Jos Smets

  2 maanden geleden
  Respect mevrouw. Wij zullen hier hetzelfde doen voor dit jaar.Bescherm jezelf en elkaar en wees niet de egoïst!!Volgend jaar zal kerst dubbel zo mooi zijn!!
 • wilfried de hert

  2 maanden geleden
  Zou het virus verdwijnen omdat het Kerstmis is (waarvan de meeste nog niet weten wat het echt betekent ) en omdat een of andere minister vindt dat we dan maar moeten versoepelen. Misschien viert men nieuwjaar in het hospitaal.
 • Anthony Clemens

  2 maanden geleden
  Schaf dat feest van de platte commercie gewoon af. Proficiat Sabine , je bent een voorbeeld. 
 • Benny van den Wyngaert

  2 maanden geleden
  Neem aan deze dame een voorbeeld se . Hoedje af voor u
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"