Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © EPA

Wat met het tuinhuis en zwembad? Wanneer mag ik mijn vergoeding verwachten? Dit is wat u moet weten over uw woningverzekering

Nu het water op de meeste plaatsen wegtrekt, wordt de schade opgemeten. Verzekeringsmaatschappijen worden overspoeld met aangiften. Doet één ‘waterbom’ het over heel 2020 uitbetaalde recordbedrag van 330 miljoen euro aan storm- en waterschade sneuvelen? Buiten kijft staat alvast dat de verzekeringen een buitengewoon schadebedrag wacht. Zijn zij hiertegen gewapend? Gaat de premie nu voor iedereen de hoogte in? En wat dekt de woningverzekering nu wel, en niet? De meeste vragen over de woningverzekering beantwoord.

22 reacties

 • marie-rose van der haeghen

  2 maanden geleden
  Hopelijk duurt het niet zolang als bij de slachtoffers van Zaventem. Die zijn na 5 jaar nog steeds niet uitbetaald !
 • Walter Wouters

  2 maanden geleden
  Die CEO's van grote bedrijven en verzekeringen worden aangesteld door rijke liberalen..... De fraude komt van de liberalen....
 • pascal Vanderlinden

  2 maanden geleden
  Kijk verzekeringen betalen betekent ook dat je de topmensen van die maatschappij mee betaald en niet enkel de verzekering ! Daarom zou het waarschijnlijk beter zijn een kas op te richten waar mensen geld op storten die niet leeggezogen word door die topmannen. Verzekeringsgeld moet ter beschikking staan voor schade en niet voor bonussen uit te betalen om niks te doen !
 • Irene Marrien

  2 maanden geleden
  Stop de warmste week en geef het geld aan die mensen dien in de meceri zitten .
 • Linda Deyaert

  2 maanden geleden
  Rampenfonds = 10 jaar wachten voor je een cent te zien krijgt. Verzekeringen zullen wel vanalles aanhalen om zo min mogelijk te moeten uit betalen of een jarenlange procedureslag.