Viroloog Marc Van Ranst.
Volledig scherm
PREMIUM
Viroloog Marc Van Ranst.

Wat mag en wat mag niet? De bubbel uitgelegd in 5 vragen

Vanaf vandaag gaan de nieuwe maatregelen in. U mag enkel met vijf vaste mensen ‘close’ zijn bij u thuis, op café of restaurant. Er is geen sprake van een uitbreiding van tien andere personen. Daar zijn virologen en politici het nu eindelijk over eens.

36 reacties

 • Peter Van Endert

  1 jaar geleden
  Als VAN Ranst voorstander is voor de voetbal door te laten gaan met wat zijn wij dan toch bezig hij zou beter zwijgen en thuis blijven
 • Bert Verbist

  1 jaar geleden
  Graag klaarheid ivm. het fietsen, alleen kleine groep bijv. 5 pers., om conditie wat op peil te houden, tochtjes van uur of 2 meestal, mag dit nu zonder die mondkap of niet. Kan daar nu echt eens klaar en duidelijk een sluitend antwoord op gegeven worden. De ene zegt zus de andere zo. Wij zijn geen renpaarden, maar creatieve sportieve fietsers.
 • Pierre Billiauw

  1 jaar geleden
  Ik zou me zéér oncorfortabel voelen tussen 10 mensen. Vrienden of niet
 • Patrick Devogelaere

  1 jaar geleden
  De onwaarschijnlijke beslissing van GEES voor het toestaan van bubbel 15 wisselende contacten per week vanaf 1Juli eenvoudig uitgelegd, theoretisch getal van 15^4 periode tot 28 Juli ... hadden ze dit verder toegestaan tot bvb.eind Augustus was dit een theoretisch getal van 15^9.
 • Chris Ysebaert

  1 jaar geleden
  Mijnheer Van Ranst, leg mij eens uit waarom 300 mensen in een vliegtuig geen probleem zijn en er maar 200 mensen aanwezig mogen zijn bij een optreden in open lucht.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).