Premier Alexander De Croo.
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo. © BELGA

Wat ligt er op tafel van Overlegcomité? Véél vragen, maar opheffen reisverbod maakt meeste kans

Onder druk van Europa is de kans groot dat het reisverbod eerder dan 1 april op de schop gaat, in theorie zou er tijdens de paasvakantie weer gereisd kunnen worden. Het Overlegcomité buigt zich er vrijdag over. Maar wat met andere versoepelingen? Deze punten staan nog op de agenda. 

241 reacties

 • Fientje Goderie

  2 maanden geleden
  Zoals elke keer huppelen we achteraan als het om iets van levensbelang gaat ,zorg voor vaccins zoals andere lidstaten van de Europese Unie ,lukt dat niet vraag dan bij hoogdringendheid ontslag aan de koning aub !
 • Marc De Vos

  2 maanden geleden
  Spannend ! Brussel Airlines heeft nu al beslist terug naar vakantiebeslissingen te vliegen ..en wij moeten in spanning afwachten wat De Croo beslist :-) Ook cruises kunnen weer in Europa . en als wij met 6 in een park zitten ,treedt de politie op :-) Vivaldi Circus .
 • Berthie Gijsen

  2 maanden geleden
  Onderzoeken .Net als bij de zonnepanelen :de ganse Vlaamse regering moet ontslag nemen wegens bedrog ,leugens ,onkunde .
 • Felix Mellaerts

  2 maanden geleden
  Wij doen er alles aan om binnen de lijntjes te stappen niet links of rechts ,en doe er iets aan na zoveel maanden zijn wij het nu ook wel BEU .
 • dirk verhelst

  2 maanden geleden
  Zelfs als het tot 1 april blijft , dan kan er met paasvakantie nog gereisd worden , want die begint maar op zaterdag 3 april , dus veel zal het niet uitmaken !! Het zijn dus in grote mate de oudere mensen die de koudere maanden hier willen vermijden en daar wat warmer weer kunnen hebben , meestal in eigen verblijf en zonder veel contact , die men hiermee treft !!
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen