RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Wat is nu toch het smaakgeheim achter de waanzinnig populaire Lotus-speculoos? “Slechts 6 mensen op deze wereld kennen het recept”

Wat is toch het smaakgeheim achter dat schijnbaar eenvoudige speculooskoekje dat stormenderhand de wereld blijft veroveren? Voor het zoveelste jaar op rij laat Lotus Bakeries verbluffende cijfers optekenen — een omzetgroei van 8,3% naar 663,3 miljoen euro afgelopen 2020 — met telkens weer de speculoos als belangrijkste groeimotor: “Ons geheim? Simpel: wij overdrijven niet. Niet met het kruidige en evenmin met het zoete”, aldus CEO Jan Boone. 

 1. Kwaliteit van fietspaden is verbeterd, maar nog altijd meer dan de helft niet volgens de regels
  12

  Kwaliteit van fietspaden is verbeterd, maar nog altijd meer dan de helft niet volgens de regels

  De kwaliteit van de fietspaden langs de Vlaamse gewestwegen is in 2021 verbeterd tegenover 2019. Dat blijkt uit het nieuwe fietsrapport van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) dat Vlaams parlementslid Mercedes Van Volcem (Open Vld) heeft opgevraagd bij minister van Mobiliteit Lydia Peeters. De Open Vld-minister wil blijven investeren in kwalitatieve fietsinfrastructuur: "Nog nooit waren er zoveel fietswerven in Vlaanderen.”
 2. Bart De Wever (N-VA) schiet met scherp op PS: “Mensen moeten beseffen hoe erg de situatie is en dat de PS dit doelbewust organiseert”
  Politiek

  Bart De Wever (N-VA) schiet met scherp op PS: “Mensen moeten beseffen hoe erg de situatie is en dat de PS dit doelbewust organi­seert”

  N-VA-voorzitter Bart De Wever is enkel bereid om in 2024 in een regering te stappen die het confederalisme organiseert. Dat zei hij zaterdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens hem is het begrotingstekort niet meer op te lossen in een federale context en is het tijd voor verandering. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar de Franstalige socialisten.