Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
Sihame El Kaouakibi. © Gregory Van Gansen / Photo News

Wat hangt er mogelijk boven het hoofd van El Kaouakibi?

Een miljoen euro aan verdachte geldstromen naar de persoonlijke vennootschappen van Open Vld-politica Sihame El Kaouakibi en vervalste facturen die aan Stad Antwerpen gegeven werden. Als de rechtbank oordeelt dat de feiten bewezen zijn, zal er ook een straf aan verbonden zijn. Maar wat zijn eigenlijk de straffen die hiervoor uitgedeeld worden?

229 reacties

 • Gianfranco Canalis

  4 maanden geleden
  Vraag mij simpel af of er ooit een eerlijk proces of uitspraak zal komen ?
 • Jan Saelens

  4 maanden geleden
  En ovld heeft dat mens gekocht voor 50.000 euro.. Wat een grap zeg.
 • Jean De Grande

  4 maanden geleden
  Terugbetalen zeggen ze hier? Hoeveel heeft mayeur terug betaald? En pinxten? En degucht? Waar is het smeergeld van o.a. Agusta? Nog altijd in de rode zakken van claes en co? Nee, nee, ze krijgt een andere baan in de schaduw en leeft nog lang en gelukkig van het gestolen geld plus haar dikke verdienste in haar nieuwe job.
 • Jean De Grande

  4 maanden geleden
  Niet bang zijn. Het zal blijven bij een vermanend vingertje, misschien een taakstrafje dat niemand uitvoert. Ondanks je racisme- en discriminatiekreten behoor je namelijk tot een elitair groepje dat zichzelf 'politici' noemt. Ik denk dat je slim genoeg geweest bent om genoeg bewijzen te hebben van het gesjoemel van de anderen. Dat worden nu dus degenen die ervoor gaan zorgen dat je er mee weg komt.
 • Michel Marcelis

  4 maanden geleden
  Topje van de gigantische ijsberg of nog een andere... beerput zonder bodem