BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Wat bezielt MR-voorzitter Bouchez om telkens weer zo vol de tackle in te zetten?

Er gaat geen week voorbij of Georges-Louis Bouchez zorgt voor opschudding in de Wetstraat. Desnoods ten koste van zijn eigen zusterpartij, Open Vld. Wat drijft Bouchez om telkens weer in de contramine te gaan?

62 reacties

 • Ronny Dekimpe

  2 maanden geleden
  Vergelijk de politiek met een expertise. Er is een minnelijke schikking en iedereen moet water bij de wijn doen. Maar zeker niet met al deze partijen die momenteel in de regering aanwezig zijn. Dit is gedoemd om te falen, en wij leven ook in een klein bizar landje. Ik heb zeker niks tegen Bouchez, hij heeft goede standpunten maar ook minder goede standpunten. Er is ook een cultuurverschil tussen Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
 • Josepha Van Vlaanderen

  2 maanden geleden
  Heel veel blablabla maar concreet iets realiseren ik denk het niet!!
 • ralph ernst

  2 maanden geleden
  GLB is alleszins iemand die recht door de zee gaat en dit wordt geapprecieëert in Wallonië. Ik vindt dat wij zulk een persoon gerust eens de kans moeten geven om premier te worden. En wees gerust; hij zal bereid zijn zelfs met de duivel een verbond te sluiten indien dit België helpt zijn put te vullen !
 • Paul Philippaerts

  2 maanden geleden
  Die zogezegde waarheid komt alleen in de gazet. Daar waar de waarheid moet uitgevoerd worden geven die heren niet thuis. Hun postjes blijven super betaald en elke keer ze de gazet halen en zeker de tv is kassa kassa zelfs bij de volgende verkiezingen.
 • Werner Cerisier

  2 maanden geleden
  Als ge als premier alle coalitiepartners iets moet geven, stop er dan mee want ge maakt de putten nog dieper dan ze reeds waren.