Wat als mijn energieleverancier failliet gaat? Energiespecialist legt uit wat je moet doen

De Vlaamse Energieleverancier vraagt het faillissement aan. Het bedrijf voorziet 80.000 Vlaamse klanten van groene stroom en gas. Volgens Paul D’Hoore, energie-expert van ‘VTM Nieuws’, kunnen er nog faillissementen volgen in West-Europa. Wat dan als jouw energieleverancier morgen plots failliet gaat? Dreig je zonder stroom te vallen? En wat gebeurt er met je betaalde voorschotten? Energiespecialist Kristof De Paepe legt het voor u uit. 

 1. N-VA biedt wisselmeerderheid om extra geld voor Defensie door te drukken na njet van groenen
  24

  N-VA biedt wisselmeer­der­heid om extra geld voor Defensie door te drukken na njet van groenen

  Premier Alexander De Croo benadrukt het belang van vandaag deel uit te maken van de Navo, en dat betekent ook dat elk land zijn deel doet. Zo verdedigde hij in de Kamer zijn pleidooi om het budget voor Defensie tegen 2035 op te krikken tot 2 procent van het BBP, nadat coalitiepartners Groen en Ecolo zich daartegen hadden verzet. Oppositiepartij N-VA biedt een wisselmeerderheid aan om die budgetstijging te steunen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.