In het zuidwestelijke Franse Biarritz was het gisteren op Kerstmis volop terrasjesweer. Het kwik steeg tot zo'n 20 graden.
Volledig scherm
In het zuidwestelijke Franse Biarritz was het gisteren op Kerstmis volop terrasjesweer. Het kwik steeg tot zo'n 20 graden. © AFP

Warmste tweede kerst sinds 1901

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Warmste kerst ooit in New York
  Update

  Warmste kerst ooit in New York

  Voor de bewoners van de Amerikaanse oostkust wordt het een ongewoon warme Kerstmis. Veel grote steden, zoals New York, Philadelphia en Washington, zullen morgen en overmorgen volgens de weersvoorspellingen een van de warmste kerstperiodes ooit meemaken. Metereologen in de VS noemen het uitzonderlijk milde weer 'De Soldeerbout'. In New York werd vanmorgen al het warmterecord voor 24 december verpulverd: met een temperatuur van 21 graden Celsius wordt Kerstmis dit jaar in T-shirt voorbereid.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras