Belga/rv
Volledig scherm
© Belga/rv

Wanneer de flitspaal op hol slaat: Waal krijgt boete omdat hij 600 km/u te snel rijdt

Een Waalse dertiger schrok zich ongetwijfeld een hoedje toen hij onlangs een flitsboete in de bus kreeg: de man was in het Henegouwse Quiévrain op een plaats waar hij maar 50 km/u mocht rijden, geflitst aan een duizelingwekkende snelheid van ... 696 km/u. Foutje, zag ook de politie gelukkig meteen in.

53 reacties

 • Hugo Van Haevre

  3 jaar geleden
  Kan zich melden voor het wereld rekord in guinness boek
 • Kevin Piscaer

  3 jaar geleden
  Dit is het bewijs dat dit enkel om geldbelang gaat. Dit is een software en hardware fout, schandalig dat ze toch nog willen proberen boete te innen. Geldwolven zijn het gewoon, geen enkele rekening houdende met de gewone burger en simpelweg zakken willen vullen!!!
 • piet devlieger

  3 jaar geleden
  Ik koop die auto direkt.
 • Rob Hoek

  3 jaar geleden
  Dat mogen zij niet doen om alsnog een nieuw bekeuring toe te sturen. Deze bekeuring wordt nietig verklaard en de rest ook. Krijg je alsnog 1 van dezelfde boete waarna hun km aangepast heeft mag niet. Deze automobilist gaat vrijuit.
 • victor vandesande

  3 jaar geleden
  voor de rechtbank ermee : krijgt geheid gelijk. Geen objectieve meting of vaststelling. Wint hij altijd.
 1. Eerste officiële rapport: vooral niet-gevaccineerden nog besmet (behalve bij 65-plussers) en in ziekenhuis opgenomen
  23

  Eerste officiële rapport: vooral niet-gevacci­neer­den nog besmet (behalve bij 65-plus­sers) en in ziekenhuis opgenomen

  Het blijken vooral niet-gevaccineerde mensen te zijn die nu nog besmet raken met het coronavirus en opgenomen worden in het ziekenhuis. Dat heeft coronacommissaris Pedro Facon gezegd bij de bekendmaking van een eerste rapport over de vaccinatiestatus van coronapatiënten. Enige uitzondering is te zien bij de 65-plussers. In deze groep raken meer gevaccineerde mensen besmet dan niet-gevaccineerde. Maar dat zou op zich niet vreemd zijn.