Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Wanneer beginnen we te vaccineren? “Rond de jaarwisseling krijgen de eerste vaccins een Europese vergunning”

Nu het vaccin van Pfizer zo goed klaar is en ook dat van AstraZeneca en Moderna de eindmeet in zicht hebben, is het aan de geneesmiddelenagentschappen om de vaccins goed te keuren. Om te vermijden dat dat zeven maanden duurt, is het Europese EMA al meer dan een maand bezig met de evaluatie van verschillende vaccins, nog voor ze helemaal klaar zijn.

4 reacties

 • MARCEL GOOSSENS

  2 maanden geleden
  Heel belangrijke vraag...gaan de mensen de keuze hebben welk "vaccin" ze verkiezen ???Dat van Aztrazeneca is het slechtste van de drie...en wie heeft daar weer het meeste van gekocht ?? Juist ja...onze geweldige regering...!!!
 • Peter Van Dewiele

  2 maanden geleden
  Eerst de koningen en familie, dan alle politiekers en hun familie... als ze er na 5 jaar nog even gezond uitzien wil ik er mss eens aan denken... maar de gevaccineerden moeten toch geen schrik hebben van niet gevaccineerden..., wel??
 • Dean Vanbosch

  2 maanden geleden
  Hoe sneller,hoe beter.Of gaan ze ons nog een paar maanden in hun greep houden?
 • Rudy Jacobs

  2 maanden geleden
  laat je niks wijsmaken, voor deze vivaldi is het al lang een uitgemaakte zaak, en volgens mij gaat het nog verder,al wie 55 is werkeloos of ouder dan ,zal moeten wachten of helemaal geen vaccine krijgen,de reden is gekend, kosten plaatje, van vivaldi regering, het gaat hen goed uitkomen, aan alle kanten, mochten ze falen ,dan is het corona dat hun de das omgedaan heeft, en belgie in de afgrond stortte,en politici gaan de nieuwe rijken zijn.
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Maria (86) heeft Britse coronavariant maar is niet ziek
  Play

  Maria (86) heeft Britse coronavari­ant maar is niet ziek