Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
Sihame El Kaouakibi. © BELGA

WannaWork van El Kaouakibi stevent af op faillissement

Na Point Urbain en Let’s Go Urban stevent nu ook WannaWork van Sihame El Kaouakibi af op een faillissement. Begin april werd daar ook een voorlopig bewindvoerder aangesteld op vraag van de curator van Point Urbain. Die curator heeft nu een dagvaarding gestuurd om het faillissement aan te vragen. Dat bevestigen bronnen aan onze redactie. WannaWork was het jobplatform waarmee El Kaouakibi kansarme jongeren aan een job wilde helpen.

107 reacties

 • Ferdinand Nuyts

  1 jaar geleden
  El Kaouakibi krijgt nu 6000€ loon om gestolen geld terug te betalen...
 • luc dierick

  1 jaar geleden
  Wat er hier gespeeld word is een groot toneel door zowel meerderheidspartijen als oppositie Dit is in iedere stad en gemeente zo Jinnih Beels noemt dat de zwijgcultuur
 • Guido Quinten

  1 jaar geleden
  Diversiteit is dan toch niet de oplossing . Gaat Bart Somers de kosten van dit faillissement nu ook uit eigen zak betalen ?
 • Casto Giuseppe

  1 jaar geleden
  Geef deze zaak aan een VB onderzoekrechter en een rechter zal vlug opgelost zijn
 • Bart Geukens

  1 jaar geleden
  Ik dacht dat de burger al redelijk duidelijk was bij de laatste verkiezingen. Proficiat, ze gingen eens luisteren. T`is nog erger geworden.
 1. Vlaamse regering maakt 5,5 miljoen euro vrij voor asbestverwijdering in scholen en welzijnsinstellingen

  Vlaamse regering maakt 5,5 miljoen euro vrij voor asbestver­wij­de­ring in scholen en welzijnsin­stel­lin­gen

  De Vlaamse regering gaat geld vrijmaken om scholen en welzijnsinstellingen asbestveilig te maken. Dat kondigt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) aan in een persbericht. Met de 5,5 miljoen euro extra kan in 165 scholen en 190 zorginstellingen asbest worden verwijderd. “Bij honderden gebouwen kunnen we daarbovenop ook al asbestinventarissen opmaken om toekomstige verwijderingen voor te bereiden”, aldus Demir.