Walter De Donder
Volledig scherm
Walter De Donder © Dieter Bacquaert

Walter De Donder (CD&V): “Er zijn wijken in Antwerpen die volledig ontvolkt zijn van onze eigen mensen”

“Er zijn wijken in Antwerpen die volledig ontvolkt zijn van onze eigen mensen en die ingenomen zijn door andere groepen”, zegt kandidaat CD&V-voorzitter Walter De Donder in een video die hij gisterenavond zelf op Twitter heeft geplaatst. Volgens De Donder is dat niet alleen in Antwerpen, maar ook in Brussel “een probleem”. Binnen CD&V wordt afkeurend gereageerd op de opvallende uitspraken van de burgemeester van Affligem. 

724 reacties

 • Isabelle Trefois

  3 jaar geleden
  ik ben geen blokker, ik verkies geen enkele partij... Maar, ik ben 15 jaar geleden uit Antwerpen weggevlucht, uit de Seefhoek, Ik deed er buurtwerk maar het is onmogelijk daar te leven.. Ik heb verschillende zaken te vertellen in detail... maar geen beginnen aan... Alles wordt weerlegt... politiek weet alles beter en is geen beginnen aan...
 • Diana De Wit

  3 jaar geleden
  Iedere Belg of politicus die de uitspraken van Walter De Donder schofferend durven te noemen zijn dikke hypocrieten want wij, echte Belgen, weten maar al te goed dat hij de waarheid spreekt!!!!! En dat dit niets te maken heeft met de Joodse of Chinese gemeenschappen!!!!
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Politici moeten niet zeggen wat de burger ook al dertig jaar zegt. Dat is plat opportunistisch populisme. Politici worden verkozen om er iets aan te doen. Dus wil ik van hem wel eens haalbare oplossingen horen.
 • Erwin Fiers

  3 jaar geleden
  Ja basiswaarden zijn ons ontnomen.BDW zou beter zwijgen.Hij sluit zijn eigen volk uit.
 • Kenny Devoght

  3 jaar geleden
  En het leukste komt nu sinds Verhofstadt 500000 migranten binnenhaalde en mensen het 25 jaar geleden kotsbeu waren , is VLD altijd lekker blijven door doen van achter de schermen , terwijl hij Europa openzette als OCMW van de wereld. En rara wie zit nu weer in de regering en heeft migratie in handen...? Dit is nu toch algemeen geweten of ben ik de enigste met dit weetje? Hoe alle partijen ons al 20 jaar bedriegen? Geschat heeft VLD al 2 miljoen migranten binnengehaald in 30 jaar.