Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Wallonië krijgt er dit jaar bijna 200 flitspalen en trajectcontroles bij

De Waalse overheid is nog dit jaar van plan om 167 extra flitspalen, maar ook een aantal trajectcontroles te installeren. De nieuwe flitspalen komen vooral op drukke invalswegen van steden en gemeenten en op transitwegen richting de autosnelweg. Dat schrijven de kranten van Sudpresse vandaag.

9 reacties

 • jos robben

  3 jaar geleden
  Wallonië zoekt een oplossing voor de nijpende geldnood. De door Vlaanderen reeds jaren geleden bewust georganiseerde ordinaire geldklopperij onder het mom van verkeersveiligheid heeft hun duidelijk op ideeën gebracht
 • philippe vander haeghen

  3 jaar geleden
  Sinds een paar jaar staan er hier een tiental. Eén camera beschikbaar waarvan iedereen binnen de 5 minuten weet in welke paal die zit. Voor de rest blijft het Francorchamps...
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Daar lopen ze weeral een decennium achterop.
 • William Van den Berghe

  3 jaar geleden
  Big Brother komt er ook naar Wallonië . Ook daar is het gedaan met zorgeloos rondtoeren. Als ze ons maar geld kunnen afhandig maken.
 • karel vandamme

  3 jaar geleden
  en zullen deze, zoals in Vlaanderen, ook zonder camera's geïnstalleerd worden?
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.