Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Waarom we zo veeleisend zijn voor pakjesbedrijven als Bpost

Waar het pakweg tien jaar geleden ondenkbaar was dat we shampoo, ondergoed, wijn of kerstcadeaus per post zouden bestellen, is het nu gemeengoed geworden. Met een simpele klik op de knop zien we de gekste dingen op onze stoep arriveren. Het liefst gratis en binnen de afgesproken levertermijn. “Bij online shoppen valt alle sociale controle weg.”

15 reacties

 • Haverbeke Vincent

  2 maanden geleden
  Vandelanotte heeft Xpost van Etienne Schoupe eertijds failliet verklaard, en Xpost verkocht aan Engelse belangen.En nu reklameren dat de post niet bewapend is voor de grote toevloed.Politici met hun eigen agenda, en zonder verstand, en zonder verantwoordelijkheid. 
 • raf peeters

  2 maanden geleden
  Als je moet betalen voor pakjes te bezorgen ,krijgen kan je ook verwachten dat de dienst ook uitgevoerd wordt.Stel mij steeds de vraag waarom het bij post nl, DHL en andere besteldiensten wel allemaal lukt en bpost niet.Misschien ipv winstbejag  een beetje minder ,volk aanwerven en zien dat de zaak draait er zijn heus wel werklozen genoeg om aan te werven.
 • gina duribreux

  2 maanden geleden
  is dit de schuld van bevolking of van bpost wij bestellen en kiezen niet voor bpost indien ze niet aankunnen moeten zijn dat mededelen aan hun klanten er is keuze genoeg op de markt maar de dag dat alles terug open gaat wie zal de slechste naam hebben prive weet dat heel goed maar bpost die heel kortzichtig is zal dan terug leven maken hoe is mogelijk denk dat best CEO bedrijf verlaat in alle stilte denk dat daar de grootste fout ligt 
 • Ronny Popelier

  2 maanden geleden
  Is gewoon dat mensen geen grijntje respect hebben met deze mensen. Er zijn zo veel factoren waardoor het pakje iets langer onderweg is dan anders. Er wordt enorm veel verstuurd momenteel, en velen denken dat alles aan een rekkertje hangt en onmiddellijk voor handen is. Een beetje meer respect en verdraagzaamheid zou meer op zijn plaats zijn, in deze moeilijke tijd voor iedereen, ihb bij de werkende mens, de anderen hebben teveel tijd om alles te bekritiseren.
 • Jacobs Carlo

  2 maanden geleden
  Waarom alleen over Bpost. Er zijn nog vele andere koeriers die meer pakketten doen per dag.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph