Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Waarom u gisteren plots te horen kreeg dat de coronamaatregelen tot 1 maart verlengd worden

Verwarring troef dinsdagavond: de coronaregels werden plots verlengd tot 1 maart. “Anders hadden de maatregelen vanaf 15 januari geen enkele juridische basis meer”, klinkt het binnen de federale regering. Een technische aangelegenheid dus, maar wel één die uitdraaide op een communicatieflater.

80 reacties

 • Ann Verschueren

  1 week geleden
  Wie een beetje verstand gebruikt kan toch voor zichzelf tot het besluit komen dat versoepelingen nog helemaal niet aan de orde zijn. Daarvoor moet je alleen al lezen en horen dat de besmettingen nog volop aan het stijgen zijn met uit het buitenland komende mutanten.
 • dirk pyl

  1 week geleden
  Ze doen maar wat , de sukkelaars
 • Lieve Peeters

  1 week geleden
  O... wat zijn ze goed deze ministers, ze zouden de burger over alles informeren, dat was toch vervat in de rede van De Croo bij zijn aanstelling. Niet dus, een bende klungels zijn het.
 • Lucien Raes

  1 week geleden
  Wat niet weet, niet deert. Er stonden nog andere verrassingen in.
 • François De Moor

  1 week geleden
  De blunderregering denkt dat de mensen naief zijn. Wij zitten bijna 1 jaar binnen. Dit is niet meer uit te houden.
 1. Van Langenhove vraagt aan Telegram-volgers om proceskosten mee te betalen: “Help ons met goede advocaten deze veldslag te winnen”

  Van Langenhove vraagt aan Telegram-vol­gers om proceskos­ten mee te betalen: “Help ons met goede advocaten deze veldslag te winnen”

  Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) roept zijn volgers op Telegram op om proceskosten in de zaak Schild en Vrienden te helpen financieren. Het parket van Oost-Vlaanderen diende een verzoek in om de parlementaire onschendbaarheid van het Kamerlid op te heffen. “Ik heb echter niets te verbergen. Er staat niets strafbaars in het dossier”, klinkt het in een reactie.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"