De kerncentrale in Doel.
Volledig scherm
PREMIUM
De kerncentrale in Doel. © REUTERS

Waarom u elke week op donderdag zal weten of het afschakelplan deze winter in werking treedt

StroomtekortVanaf nu zullen we pas elke donderdag weten of we de week nadien misschien in het donker zullen zitten. Voor volgende week ziet het er alvast goed uit. Het wordt weliswaar kouder vanaf zaterdag maar omdat het vakantie is, zal er sowieso minder elektriciteit verbruikt worden.

51 reacties

 • willy van vosselen

  4 jaar geleden
  als het zo zit met de electriciteit dan moeten we zeker niet voor groen stemmen! willy van vosselen;
 • Henninckx Terry

  4 jaar geleden
  Ze hebben wel geld voor vliegtuigen maar niet voor een nieuwe kerncentrale,ik ga NOOIT elektrisch rijden ! Dat is toch om in uw broek te doen van' lachen hé
 • Resist You

  4 jaar geleden
  Elia... Elke gezin/huishouden in België betaald jaarlijks tussen de 400 a 500 euro dit staat onder netwerkbeheerder ,wat gebeurt met dat geld ?
 • Leopold Vanhoof

  4 jaar geleden
  Dat men dan ook eens de winkels verbied om zelfs in de winter met open deuren te verwarmen.
 • Frans Vercaemer

  4 jaar geleden
  En maar pleiten voor warmtepompen en elektrische auto's de pipo's. En Tommelein weet nog niet eens wat elektriciteit is.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Schepen Sihame Haddioui dient klacht in tegen collega voor seksueel grensoverschrijdend gedrag: “Ze was bang dat niemand haar zou geloven”
  Brussel

  Schepen Sihame Haddioui dient klacht in tegen collega voor seksueel grensover­schrij­dend gedrag: “Ze was bang dat niemand haar zou geloven”

  Sihame Haddioui (Ecolo), schepen van Gelijke Kansen en Franstalige Cultuur in Schaarbeek, heeft maandag officieel klacht ingediend tegen collega Michel De Herde (DéFi) voor seksueel grensoverschrijdend gedrag en aantasting van de eerbaarheid. De Herde ontkent de aantijgingen. De klacht komt er enkele maanden nadat beide schepenen in gesprek zijn gegaan met Cécile Jodogne (DéFi), burgemeester van Schaarbeek.