Een douchebeurt van vijf minuten staat voor een gemiddelde energiekost van 0,44 euro. Doe je dat elke dag in de fitness- of sportclub, dan ben je al een redelijk straffe freeloader.
Volledig scherm
PREMIUM
Een douchebeurt van vijf minuten staat voor een gemiddelde energiekost van 0,44 euro. Doe je dat elke dag in de fitness- of sportclub, dan ben je al een redelijk straffe freeloader. © NurPhoto via Getty Images - Shutterstock / Digital Genetics / TORWAISTUDIO

Waarom thuis besparen als het op kosten van de baas kan? Zoveel bespaar je met extreem 'freeloaden'

Besparen op energiekosten kan door te freeloaden: van andermans stroom of gas profiteren door bijvoorbeeld je laptop en smartphone op het werk te laden. Maar hoeveel bespaar je als je die hype-in-wording extreem navolgt?

  1. WEERBE­RICHT. Enkel nog lichte sneeuw verwacht na eerste winterprik, KMI waarschuwt voor CO-intoxicatie
    Play
    80

    WEERBE­RICHT. Enkel nog lichte sneeuw verwacht na eerste winterprik, KMI waarschuwt voor CO-intoxica­tie

    We hebben de eerste winterprik in ons land gehad. Vooral in Wallonië heeft het gesneeuwd en daar blijft de sneeuw ook liggen. In delen van Oost-Vlaanderen en Limburg viel er eveneens sneeuw. In de rest van het land ging het vooral om smeltende sneeuw. Inmiddels is het geleidelijk droog in het westen, terwijl er elders nog wat lichte regen kan vallen en in de Ardennen lichte sneeuw. De maxima liggen tussen 0 en 6 graden. Het KMI waarschuwt voor CO-intoxicatie.