Op 9 mei werd aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen geprotesteerd tegen de strenge coronamaatregelen en lockdown. De afgebeelde personen behoren niet noodzakelijk tot het extreemrechtse kamp.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 9 mei werd aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen geprotesteerd tegen de strenge coronamaatregelen en lockdown. De afgebeelde personen behoren niet noodzakelijk tot het extreemrechtse kamp. © VTM NIEUWS

Waarom neonazi’s plotseling voor uw vrijheid opkomen: extreemrechts probeert protest tegen lockdown te kapen

Er zit een donkerbruine rand aan het verzet tegen de coronamaatregelen in Vlaanderen. Zo werden er op de verijdelde betoging tegen de lockdown verscheidene neonazi’s opgepakt. Extreemrechts drong ook al door achter de schermen van die beweging, zoals het eerder bij de ‘gele hesjes’ deed.

5 reacties

 • Guy Van Becelaere

  3 jaar geleden
  Men vergeet dat links op een slinkse manier probeert een regering te vormen tegen de wil van de Vlaamse kiezers in of hoe noemt men dit? een staatsgreep op zijn sovjets !!
 • Luc D'haese

  3 jaar geleden
  Wauw Domien, falend links beleid. Herinner mij de bankencrisis, Di Rupo bracht ons als de beste van Europa door deze perioden, ook de gewone man bleef gespaard. Nadien moest en gezondheidszorg, sociale zekerheid er aan geloven, om een groter overheidstekort te hebben dan voordien.
 • Roland Peeters

  3 jaar geleden
  De crisis lost zich stilaan op en daar zijn ze terug om rechtse stemmen te kleineren en af te schilderen als gevaarlijk.Misschien moeten ze hun pijlen eens richten wie het land wil destabiliseren met hun stakingen,dat zijn geen rechtse verenigingen.
 • johan gabriels

  3 jaar geleden
  Domien AMEN, groot gelijk en mooie verwoord.
 • Domien De Rauw

  3 jaar geleden
  Wat als hetgeen dat jullie extreem rechts noemen gewoon rechts is? Hoe kan alleen extreem echt protesten enzo infiltreren, kan links dat niet? Is het misschien omdat het overgrote deel van de europese bevolking rechts aan het worden is door een falend links beleid? Is het dan niet zo dat rechts toch inderdaad opkomt voor de gewone mens als bijna alle nuchtere en logische protesten (gele hesjes) zeg maar rechts zijn?... Lockdown protest is allesinds retarded als je het mij vraagt.