Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Waarom iets in je lijf laten spuiten als je toch niet ziek wordt?”: vaccinatietwijfel zorgt voor gevaarlijke coronacocktail in Molenbeek

Sint-Jans-MolenbeekIn Molenbeek is een gevaarlijke coronacocktail in de maak. Terwijl de deltavariant oprukt, is in één van de meest dichtbevolkte wijken van het land amper 34 procent van de volwassenen volledig gevaccineerd. Ook in andere Brusselse gemeenten is de situatie kritiek. Politici sluiten verstrengingen niet uit.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. 80 procent volwassen Vlamingen volledig gevaccineerd: kan Vlaanderen sneller versoepelen?
  PREMIUM

  80 procent volwassen Vlamingen volledig gevacci­neerd: kan Vlaanderen sneller versoepe­len?

  Vlaanderen overschrijdt vandaag een cruciale mijlpaal: 80% van de volwassenen is volledig gevaccineerd, wat ons in de Europese top drie zet. Minister-president Jan Jambon (N-VA) maant de andere regio's aan om een tandje bij te steken, anders wil hij sneller dan zij versoepelen. “Het is moeilijk te verdedigen dat mensen in Turnhout geen volledige vrijheid kunnen hebben, omdat de vaccinatiecijfers in Brussel te laag zijn.”