Bert Brugghemans: ‘Wij zijn de laatste decennia verwend geweest, we zijn het niet meer gewoon om onszelf te behelpen als er iets dramatisch gebeurt’
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Brugghemans: ‘Wij zijn de laatste decennia verwend geweest, we zijn het niet meer gewoon om onszelf te behelpen als er iets dramatisch gebeurt’ © Tine Schoemaker

Waarom een zombieaanval het perfecte voorbeeld is voor crisismanagement: “Je moet altijd rekening houden met een worstcasescenario”

Weinig mensen zijn beter voorbereid op de onverwachte rampen dan brandweerlieden. Bert Brugghemans, commandant van het Antwerpse korps, over bosbrand, watersnood, virussen en zombies.

  1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
    Spaargids.be

    Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

    Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.