Het eerste doel van de coronacommissaris is dat onze gezondheidszorg het blijft trekken. Hier: de afdeling intensieve zorgen van het UZ Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Het eerste doel van de coronacommissaris is dat onze gezondheidszorg het blijft trekken. Hier: de afdeling intensieve zorgen van het UZ Gent. © Wannes Nimmegeers

Waar kunnen we naar uitkijken in de aanslepende coronacrisis? Steven Van Gucht: “Na de winter hebben we het ergste achter de rug”

“De dreiging dat onze ziekenhuizen de toevloed aan patiënten niet aankunnen, zal er nog de hele winter zijn”, zegt Sciensano-viroloog Steven Van Gucht. Moeten we dan echt wachten tot de lente - of misschien zelfs langer - voor we weer normaal kunnen leven? Waar mogen we naar uitkijken, op korte en lange termijn? Wetenschappers en politici leggen uit.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinnige kaartskills
  Play

  Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinni­ge kaarts­kills