Viroloog Marc Van Ranst
Volledig scherm
Viroloog Marc Van Ranst © BELGA

Vzw Viruswaanzin dient klacht in tegen Marc Van Ranst

De vzw Viruswaanzin zal woensdag bij het Mechelse gerecht een klacht met burgerlijke partijstelling indienen wegens laster en eerroof tegen viroloog Marc Van Ranst. Viruswaanzin pikt het niet dat Van Ranst hen beticht van bendevorming nadat enkele lezers berichten met doodsbedreigingen jegens de professor hadden gepost op de website van de vzw.

24 reacties

 • GEERT ENGELS

  1 maand geleden
  Viruswaanzin is inderdaad waanzin. Beter van zulke organisaties te verbieden. En wat Van Ranst zelf betreft die doet zijn werk tenminste nog voortreffelijk. Politiekers zouden beter wat meer naar deze mensen luisteren dan zouden ze zulke dwaze versoepelingen als nu niet in sneltempo uitvoeren. Maar ja , feesten en zuipen komt inderdaad op de eerste plaats, dat kan stemmen opleveren. Ik hoop dat men deze populistische politiekers ook voor de rechter zal slepen als het misloopt uit domheid.
 • Gino Sinnesael

  1 maand geleden
  Sommige mensen ge- of misbruiken nu eenmaal de populariteit die hun geboden werd door de media, die hen een bijna dagelijkse 'vrije tribune' geven. De media gaan hier zeker niet vrijuit!
 • Dirk Corens

  1 maand geleden
  Kan aub iemand die kindjes van viruswaanzin terug in hun bedje stoppen. Van Ranst doet gewoon zijn werk naar beste vermogen en met de kennis die er op dit moment is. Wanneer dit allemaal straks voorbij is zal Van Ranst niet meer te zien op de schermen en ik denk niet dat hij daar rouwig over gaat zijn.
 • Lucien Peeters

  1 maand geleden
  Extreem-rechtse viruswaanzin.
 • Eric Grosemans

  1 maand geleden
  Alexa Grieken, omdat Van Ranst iets zegt dat u niet aanstaat moet die maar vermoord worden? U vindt dat goed? Leuk persoon bent u. U schrijft hier ook veel wat mij niet aanstaat, dus?