Geert Hullaert van Sporting Eizeringen met één van de vuilzakken.
Volledig scherm
Geert Hullaert van Sporting Eizeringen met één van de vuilzakken. © Mozkito

Vuilniszak(ken) te kort? Lennik biedt u nieuwe rol aan

LennikIn Lennik bestaat een rol van 20 vuilniszakken blijkbaar nooit effectief uit 20 stuks. Het gerucht dat er gesjoemeld werd met vuilniszakken deed al langer de ronde, maar dankzij een steekproef van voetbalclub Sporting Eizeringen werd het verhaal nu bevestigd. De gemeente nam intussen contact op met de leverancier. Na een controle blijkt dat het slechts om geïsoleerde gevallen zou gaan. Gedupeerden kregen ook al een compensatie aangeboden.

 1. Agressie op Manchester City-fan: Slachtoffer en familie stellen zich burgerlijke partij tegen 5 verdachten

  Agressie op Manchester City-fan: Slachtof­fer en familie stellen zich burgerlij­ke partij tegen 5 verdachten

  De 63-jarige fan van Manchester City die het slachtoffer werd van agressie op de parking langs de E40 in Drongen, stelt zich met zijn echtgenote en twee kinderen burgerlijke partij tegen de vijf verdachten. “Guido De Pauw werd niet alleen enorm zwaar toegetakeld, maar werd nadien voor dood achtergelaten. Hij is nu ietwat aan de beterhand en kan beginnen aan een wellicht lange revalidatie”, zegt zijn advocaat Thomas Gillis.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.