JVK
Volledig scherm
© JVK

Vuilniswagen zakt in put aan kerkhof Westkapelle: arbeider gewond

Knokke-HeistEen vuilniswagen van afvalverwerker SITA West is vanochtend in een put gezakt aan het kerkhof van Westkapelle. De vrachtwagen kwam enkele containers legen aan het kerkhof aan de Kalvekeetdijk. Toen de vrachtwagen de weg wou vederzetten, zakte het voertuig met de linker achterkant door de wegbodem van de parking voor het kerkhof.

  1. Moeten we binnenkort opnieuw maskers dragen nu de coronacijfers weer sterk stijgen? “Politiek wil regels niet te snel en te vaak veranderen”
    Play
    84

    Moeten we binnenkort opnieuw maskers dragen nu de coronacij­fers weer sterk stijgen? “Politiek wil regels niet te snel en te vaak veranderen”

    Met gemiddeld meer dan 3.000 besmettingen per dag gaan de coronacijfers in ons land opnieuw fors de hoogte in. “We mogen de cijfers best niet te fel laten oplopen”, zei biostatisticus Geert Molenberghs (UHasselt, KU Leuven) vanochtend aan HLN LIVE. Hij wees op het belang van ventilatie, maar werpt ook het Covid Safe Ticket op als mogelijke bescherming én vindt dat we ons mondmasker nog niet moeten weggooien. Hebben ze daar oren naar in de politiek?