Volledig scherm
© Kos

"Vuile homo! Vertrek!": koppel al 2 jaar bedreigd

GentEen homokoppel uit de Rabotwijk heeft in een pakkend, en ongetwijfeld voor veel homo's herkenbaar, Facebookbericht de homohaat in de wijk aangeklaagd. "We worden al twee jaar lang uitgescholden en bedreigd, gewoon omdat we homo zijn", zegt slachtoffer Kristof (29). Burgemeester Termont laat de zaak onderzoeken.

 1. Francken lacht met coronacampagne van federale overheid: “Kan u me op voorhand verwittigen zodat ik me niet weer verslik, premier?”
  Play

  Francken lacht met coronacam­pag­ne van federale overheid: “Kan u me op voorhand verwitti­gen zodat ik me niet weer verslik, pre­mier?”

  De campagne “als 1 ploeg van 11 miljoen” die de federale overheid lanceerde in de strijd tegen het coronavirus, viel niet bij iedereen in de smaak. Toen de affiche eind november bij N-VA-Kamerlid Theo Francken in de bus viel, liet hij zijn ongenoegen merken op Twitter. “De dood en het leed van duizenden misbruiken om de belgicistische agenda van paarsgroen toch verkocht te krijgen. Wansmakelijk”, schreef hij toen. “De Rode Duivels zijn tof, het is toch gewoon sport. Maar dit? A.u.b. zeg.”
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen