154 chauffeurs in 20 minuten.
Volledig scherm
154 chauffeurs in 20 minuten. © Ronny De Coster

'Vuilbakcamera' flitst 7 op 10 in zone 30 aan school

In amper 20 minuten tijd werden aan een school in Izegem 154 bestuurders betrapt die te snel door een zone 30 reden. Ze kwamen in het vizier van de nieuwe vuilbakcamera.

70 reacties

 • Meskens Michel

  5 jaar geleden
  Ze doen dit niet om mensen te pesten maar wel voor het geld en een heel klein deeltje voor de kinderen.maar het grootste bedrag zal wel naar hun nieuwe volvo politie wagens gaan zeker.
 • Jan Catrysse

  5 jaar geleden
  Nee, ze doen het om het aantal verkeersdoden te herleiden van 0 naar…. euh
 • ivan aerts

  5 jaar geleden
  Alles om de burger te kunnen pakken!
 • Victor OOMS

  5 jaar geleden
  Pure mensenpesterij en geldbejag niets minder dan dat maar het is wel gemakkelijker dan echte criminelen aanpakken.Echte Belgische geldklopperij.
 • Benny Zwertvagher

  5 jaar geleden
  Da smelt beter dan een ijzeren bak of een combi
 1. "So what? Ik verdien 20.000 euro per maand." Jaar rijverbod voor 'grootverdiener' die zigzagt in file
  Politierechtbank

  "So what? Ik verdien 20.000 euro per maand." Jaar rijverbod voor 'grootver­die­ner' die zigzagt in file

  Kerstvakantie of niet: in onze politierechtbanken was het de voorbije week alles behalve peis en vree. Zo waren in Hasselt niet minder dan 150 mensen gedagvaard nadat ze in juni geflitst werden aan de wegenwerken op de E314 in Lummen. Een jonge truckster zag haar toekomst aan diggelen geslagen nadat ze verantwoordelijk werd gesteld voor een dodelijk ongeval op de E40. En dan was er nog de man die zich ongenaakbaar achtte omdat hij, naar zijn zeggen, 20.000 euro per maand verdient.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.