Rector Caroline Pauwels (VUB)
Volledig scherm
Rector Caroline Pauwels (VUB) © Didier Lebrun © Photo News

VUB-rector Caroline Pauwels kreeg corona bovenop kanker: “Aan alle mensen die eraan denken kerst toch met veel mensen te vieren: ik was een vodje”

Eén op de drie Belgen is niet van plan om Kerstmis te vieren in beperkte kring. VUB-rector Caroline Pauwels (56) kijkt het met lede ogen aan. Ze vecht tegen kanker en kreeg er vorige maand een coronabesmetting bovenop. “Het was alsof alle levenssappen uit mijn lijf verdwenen waren”, vertelde ze donderdagavond in ‘De Afspraak’ op Canvas.

9 reacties

 • Berthie Gijsen

  7 maanden geleden
  Een boete van 5000 Euro per persoon die door zijn/haar schuld anderen in gevaar gaat brengen door er maar op los te leven .
 • Willy Van Craen

  7 maanden geleden
  Ik vind haar een warme en eerlijk vrouw. Mijn hoop is dat ze beide problemen  overwind en terug haar hobby aan de UNI. kan uitoefen. 
 • Yelene dekann

  7 maanden geleden
  Beste mevrouw, ik wens u het aller aller beste toe en hoop dat u weer helemaal gezond mag wordenom nog vele eindejaarsfeesten te mogen vieren. Ik ben het volledig met u eens, 1 x die feesten over-slaan is het einde nog niet er volgen nog vele x
 • Linda De Wolf

  7 maanden geleden
  Is er geen mogelijkheid om die warme, moedige vrouw te helpen met dat medicament tegen die kanker?
 • ludo jamart

  7 maanden geleden
  Men beseft nog altijd niet dat door de maatregelen naast zich te leggen, voor heel wat mensen het de laatste kerstmis zal zijn die ze samen zullen vieren. Heel wat mensen zullen besmet geraken waarvan een groot deel komt te overlijden. En dan spreek ik nog niet op de druk die ze weer bij het zorgpersoneel zullen veroorzaken. Wanneer valt hun kerst euro!