Marc Baert
Volledig scherm
PREMIUM
© Marc Baert

VUB-professor aan de deur gezet wegens grensoverschrijdend gedrag: “Ik heb je carrière gemaakt, ik kan ze ook breken”

Professor archeologie D.T. (49) is door de VUB aan de deur gezet wegens grensoverschrijdend gedrag. “Hij koos er altijd jonge, veelbelovende studentes uit.”

7 reacties

 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  UGent heeft belangrijke stappen gezet ivm grensoverschrijdend gedrag in het belang van de dader niet in het belang van slachtoffers
 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  Oa een studente van 21 jaar UGent ook klacht ingediend van een andere UGent medewerker en geweten dat het waar is , blijft men slachtoffer 'negeren of dient slachtoffer vooral zelf voor zichzelf op te komen , meisje Weet dat je niet alleen bent en inderdaad UGent hanteert steeds doofpot ten koste van de slachtoffers , slachtoffers hebben eerst erkenning nodig dan pas kan zorg iets betekenen tot volledig herstel wanneer nodig
 • William Lambrecht

  1 jaar geleden
  Crapuul, beschermd door de rector, die waarschijnlijk ook niet veel zaaks is.
 • Paul Kuijer

  1 jaar geleden
  Mijn dochter zoekt een Universiteit voor haar studie. Gaan de VUB maar overslaan! Wat een doofpot daar.
 • Tom Dha

  1 jaar geleden
  Hij was al zo toen hij assistent was. Het verbaast me niets
 1. Schoonzus en broer van Sanda Dia getuigen over hun verlies: “Jullie hebben mij mijn vaderschap ontnomen”
  PREMIUM

  Schoonzus en broer van Sanda Dia getuigen over hun verlies: “Jullie hebben mij mijn vaderschap ontnomen”

  “Ons kind is getekend voor het leven, al sinds ze in de buik van haar moeder zat.” Dat zei Seydou De Vel, de broer van Sanda Dia. Het leven van hem en zijn partner Marie zouden nooit meer hetzelfde zijn, ze kregen in januari 2019 hun eerste dochtertje. “Een maand na het begraven van mijn broer ben ik vader geworden, ik heb het verdwaasd meegemaakt.” Het koppel getuigde over de impact.
 2. Opvallende oproep richting Vlaams Belang en N-VA om samen te werken in 2024: “Vergeet wat u verdeelt en werk samen aan de splitsing van dit land”
  187

  Opvallende oproep richting Vlaams Belang en N-VA om samen te werken in 2024: “Vergeet wat u verdeelt en werk samen aan de splitsing van dit land”

  "Tom en Bart, maak eerst een afspraak met elkaar en dan een afspraak met de geschiedenis." Dat zei Bart Fierens, de nieuwe voorzitter van het Algemeen Nederlands Zangverbond (ANZ), zondag op het Vlaams Nationaal Zangfeest in Antwerpen. N-VA-voorzitter Bart De Wever was niet aanwezig in de Lotto Arena, maar Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken wel en die steunde de boodschap volledig: “Wij zijn, ondanks de verschillen, altijd bereid tot samenwerking”.
 3. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.