rv
Volledig scherm
© rv

VRT registreert per toeval taxi-oproep van terroristen voor ze naar Zaventem gingen

Aanslagen BrusselDe VRT heeft per toeval de oproep geregistreerd van de terroristen die een taxi naar Zaventem bestelden. Het telefoongesprek was deze avond voor het eerst op Radio 1 te horen.

 1. Toeristische sector Brussel na aanslagen: "We stevenen af op sociale ramp, met massale ontslagen"
  aanslagen brussel

  Toeristi­sche sector Brussel na aanslagen: "We stevenen af op sociale ramp, met massale ontslagen"

  De hotels in Brussel hadden in de paasvakantie gemiddeld ruim 50% minder gasten, een "ongeziene" toestand die meteen maatregelen vergt. "Anders zal het te laat zijn", zo waarschuwt de secretaris-generaal van BHA (Brussels Hotels Association), Rodolphe Van Weyenbergh. Ook de restaurants, cafés en toeristische attracties hebben door de aanslagen in Brussel en Zaventem veel minder volk gelokt in de vakantie die dit weekend afloopt.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.