De VRT en DPG Media pikken het niet dat hun radiozenders zonder toestemming op Radio.Vlaanderen gebruikt worden.
Volledig scherm
De VRT en DPG Media pikken het niet dat hun radiozenders zonder toestemming op Radio.Vlaanderen gebruikt worden. © Radio.Vlaanderen

VRT en DPG Media willen radiozenders niet op platform Studio 100

De digitale radiozenders van VRT, DPG Media en Mediahuis zijn verdwenen van het nieuwe radioplatform dat Studio 100 vorige maand heeft gelanceerd. De omroepen vroegen om de streams te verwijderen, zegt de VRT. “Ze waren er zonder vraag en toestemming op gezet.”

 1. Demir na kritiek Mahdi: "CD&V heeft zelf ziel van Vlaanderen verkocht”

  Demir na kritiek Mahdi: "CD&V heeft zelf ziel van Vlaanderen verkocht”

  Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) ontkent dat Vooruit en N-VA al afspraken hebben gemaakt voor de regeringsvorming in 2024. Ze countert daarmee de kritiek van CD&V-voorzitter Sammy Mahdi. Die waarschuwde zaterdag op een CD&V-congres voor een samenwerking tussen Vooruit en N-VA, een samenwerking die volgens hem "de ziel van Vlaanderen" op het spel zet. Maar volgens Demir heeft CD&V zelf al de "ziel van Vlaanderen verkocht door in 2019 in de federale regering te stappen zonder een Vlaamse meerderheid". Dat zei de N-VA-politica zondag in ‘De Zevende Dag’.
 1. Yves (30) haalde alle media met vondst van zeldzaamste Pokémonkaart ter wereld, met waarde van bijna half miljoen euro: “Pokémonkaarten zijn de beste investering ter wereld”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Yves (30) haalde alle media met vondst van zeldzaams­te Pokémon­kaart ter wereld, met waarde van bijna half miljoen euro: “Pokémon­kaar­ten zijn de beste investe­ring ter wereld”

  Yves Bruynen uit Hoogstraten stond in april in het middelpunt van de belangstelling toen hij naar buiten trad met zijn ‘shadowless’ Charizard-kaart van de eerste editie, de zeldzaamste Pokémon-kaart ter wereld die een waarde heeft van bijna een half miljoen euro. Hij haalde alle krantenkoppen, was te horen op elke radiozender en belandde in de Cooke & Verhulst Show. Nog regelmatig komen media bij hem aankloppen voor zijn expertise op vlak van Pokémon, klanten lopen dan weer de deur van zijn Pokémon-winkel Flash Cards plat voor waardebepalingen of investeringsadvies. “Ik zou mijn kaart nu voor 350.000 euro kunnen verkopen, maar ik wil niet vloeken als ze over twee jaar een waarde van 1 miljoen euro heeft.”
 2. Peltse Manon (30) is stadionomroepster bij voetbalsensatie Union: “Iedereen bij de club vormt één hechte familie”
  PREMIUM
  Pelt

  Peltse Manon (30) is stadionom­roep­ster bij voetbalsen­sa­tie Union: “Iedereen bij de club vormt één hechte familie”

  Er is in de voetbalwereld momenteel geen aangenamere plek om te vertoeven dan het Joseph Marienstadion, waar competitieleider Royale Union Saint-Gilloise haar thuiswedstrijden speelt. Manon Kerkhofs (30) is geboren en getogen in Neerpelt, maar woont inmiddels op twee straten van het stadion. Zij is ook stadionomroepster bij de seizoensrevelatie. “Ik heb heel hard geoefend op de namen van de thuisploeg”, vertelt ze gepassioneerd.
 3. Nieuw op 1 april: btw op gas en elektriciteit definitief op 6 procent, "recht op deconnectie" van werknemers

  Nieuw op 1 april: btw op gas en elektrici­teit definitief op 6 procent, "recht op deconnec­tie" van werknemers

  Op 1 april treden er weer een hele rist veranderingen in voege. Die hebben ook een impact op uw portefeuille. Zo bedraagt de btw op gas en elektriciteit vanaf 1 april definitief 6 procent en wordt de premie voor een thuisbatterij geschrapt. Daarnaast moeten ondernemingen met minstens twintig werknemers vanaf 1 april afspraken hebben gemaakt over het recht op deconnectie van de medewerkers. Het gaat dan om het recht om offline of onbereikbaar te zijn buiten de werkuren. Een overzicht.