Een illustratiebeeld.
Volledig scherm
Een illustratiebeeld. © ANP

Vrouwelijke arts blijft in cel voor moordpoging op echtgenote van man op wie ze oogje had. Advocaat spreekt over “horrorverhaal”

De raadkamer in Tongeren heeft de aanhouding bevestigd van een vrouwelijke arts (43) die al een maand in de cel zit op verdenking van poging tot moord. Op 29 mei drong ze de woning binnen van de echtgenote van een man op wie ze een oogje had. Het slachtoffer lag te slapen, schrok wakker en zag iemand met een injectienaald over zich heen hangen. De indringer sloeg op de vlucht, maar het slachtoffer herkende haar formeel. Intussen zou de dokteres bekentenissen hebben afgelegd, maar het parket van Limburg wil dat vooralsnog niet bevestigen.

2 reacties

 • robrecht Peeters

  2 jaar geleden
  zal de wereld rondgaan zoals de parachutemoord.
 • Danielle Duym

  2 jaar geleden
  Hopelijk steken ze die zottin voorgoed weg. Heb je dat ooit geweten...
 1. OVERZICHT. Aantal nieuwe opnames in ziekenhuizen neemt voor tweede dag op rij toe, reproductiegetal opnieuw gestegen tot 1,06

  OVERZICHT. Aantal nieuwe opnames in ziekenhui­zen neemt voor tweede dag op rij toe, reproduc­tie­ge­tal opnieuw gestegen tot 1,06

  Voor de tweede dag op rij neemt het aantal nieuwe opnames van coronapatiënten in de Belgische ziekenhuizen verder toe. Tussen 16 en 22 januari werden gemiddeld 127,4 nieuwe patiënten opgenomen. In vergelijking met de week daarvoor is dat een toename met 5 procent. In de ziekenhuizen liggen nu 1.923 mensen, wat wel nog een daling is, met 1 procent. Op intensive care liggen 338 mensen. Dat blijkt zaterdag uit de recentste cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur