De politie werd vanochtend opgeroepen om een feestvierster te bevrijden die opgesloten was geraakt in nachtclub Levels.
Volledig scherm
De politie werd vanochtend opgeroepen om een feestvierster te bevrijden die opgesloten was geraakt in nachtclub Levels. © Kristof Pieters

Vrouw zit opgesloten in nachtclub van zoon Michel Van den Brande en belt politie

Sint-NiklaasDe politie van Sint-Niklaas kreeg gisterenochtend een niet alledaagse oproep binnen. Een jonge vrouw had de hulpdiensten gebeld met de melding dat ze zat opgesloten in de nachtclub Levels op de Houtbriel. 

26 reacties

 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  Waauw 5 uur te laat komen... zonder ontslag maar met een creatieve sanctie...
 • Mathieu Peeters

  5 jaar geleden
  Hoe kan het anders zo vader zo zoon. Ster van Sky is..... je kan beter zeggen de ondergang van......
 • Michael Steyaert

  5 jaar geleden
  5 uur te laat op het werk komen, zonder grondige reden kom je dan beter helemaal niet meer af.
 • ronny gys

  5 jaar geleden
  Michel Van den Brande, ster van The Sky is the Limit? Redactie is dit geen drukfout. Moet het niet zijn vallende ster?
 • Titine d' Oléron

  5 jaar geleden
  Crapuul de luxe, beschamend voor een samenleving.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Nederlandse bestsellerauteur vindt Oostendse vertaalster van haar boek via HLN: Michèle vertaalde 100.000 woorden in twee maanden om vriendinnen plezier te doen
  PREMIUM

  Nederland­se bestseller­au­teur vindt Oostendse vertaal­ster van haar boek via HLN: Michèle vertaalde 100.000 woorden in twee maanden om vriendin­nen plezier te doen

  Een fan in Vlaanderen die een van haar boeken integraal naar het Frans vertaalde: dàt had de Nederlandse bestsellerauteur Esther Verhoef nog nooit meegemaakt. Verhoef ging op zoek naar spontane vertaalster Michéle, en vond haar dank zij HLN. Esther en Michéle, een 81-jarige Oostendse, hebben elkaar intussen ontmoet. “Dat boek vertalen was voor mij een verslaving”.
 3. Mohamed rijdt Vlaanderen rond en belt iedere avond ergens aan in hoop om slaapplaats te krijgen: “Eén koppel bood zelfs hun eigen bed aan”
  PREMIUM

  Mohamed rijdt Vlaanderen rond en belt iedere avond ergens aan in hoop om slaap­plaats te krijgen: “Eén koppel bood zelfs hun eigen bed aan”

  “Ik ben Mohamed en ik zoek een slaapplaats voor vanavond.” Zijn vrienden verklaarden ‘m gek: lukt nooit, waren zij ervan overtuigd. Maar Mohamed Bouhadan (44) stapte z’n koersfiets op en vertrok, Vlaanderen rond. Elke avond, zeven dagen lang, klopte hij op een willekeurige voordeur. “Ik wilde kost wat kost bewijzen dat er meer goede dan slechte mensen zijn.”
 1. Zo ging het er in de sixties aan toe: een kameel op de speelplaats, Milleke Melleke Mol en toch niet zo vrije liefde
  PREMIUM
  33

  Zo ging het er in de sixties aan toe: een kameel op de speel­plaats, Milleke Melleke Mol en toch niet zo vrije liefde

  De golden sixties spreken tot de verbeelding. Maar hoe ging het er in die tijd nu echt aan toe in ons land? Historicus Korneel De Rynck beschrijft het in een boek dat de voorbije maanden al bijna 10.000 keer over de toonbank ging. Van spaghetti die aan de bomen groeit, over autofabrieken die de economie in Vlaanderen boosten tot de komst van de allereerste supermarkt. “Ik weiger met een winkelkarretje rond te lopen. Dat is niets voor mannen!”