BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vrouw Wouter Beke vertelt hoe ze ontslag zelf meemaakte: “Toen hij belde, ben ik in de auto gesprongen en voor het eerst alleen naar Brussel gereden”

Boos, teleurgesteld en machteloos. Zo voelt de echtgenote van Wouter Beke (CD&V) zich na het veelbesproken ontslag van haar man als Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding. In ‘Het Belang van Limburg’ vertelt Leen Desmyter (50) over de bijzonder moeilijke week die zij, haar man en haar kinderen achter de rug hebben.

 1. Alle prijzen stijgen, ook bij de frituur: “Bestelling 10 à 20 procent duurder”
  116

  Alle prijzen stijgen, ook bij de frituur: “Bestelling 10 à 20 procent duurder”

  Het leven is fors duurder geworden afgelopen maanden, dat hoeven we je niet te vertellen. Dat hebben ook ‘s lands frietkoten opgemerkt. Ze zijn genoodzaakt de prijzen van een pak goudgeel gebakken frieten, de bijhorende snacks en sauzen te verhogen. “Als een pakje friet 2,50 euro kost, dan zal daar 25 à 50 eurocent bij kunnen komen”, vertelt Bernard Lefèvre, voorzitter van het nationaal verbond van Belgische frituristen Navefri aan onze redactie.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.