Vrouw springt uit achtbaan Walibi nadat wagentjes vertrekken terwijl ze nog niet vastgemaakt is

Een vrouw uit Tourcoing in het noorden van Frankrijk heeft de schrik van haar leven opgelopen in een attractie van het Belgische pretpark Walibi. De wagentjes van de Vampire vertrokken terwijl Camille nog niet vastzat in haar stoel. Daarop gooide ze zich onmiddellijk op het perron van de achtbaan. Het pretpark erkent dat er iets fout is gegaan.

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Van Quickenborne: België vergelijkt bij Dutroux gevonden DNA met DNA Tanja Groen

  Van Quickenbor­ne: België vergelijkt bij Dutroux gevonden DNA met DNA Tanja Groen

  De Belgische justitie gaat onbekend DNA dat is gevonden in de kelders en bestelauto's van Marc Dutroux vergelijken met dat van de sinds 1993 vermiste Tanja Groen. Dat gebeurt op verzoek van de Nederlandse justitie. Dat heeft minister van Justitie Vincent van Quickenborne (Open VLD) donderdagavond gezegd in de Nederlandse talkshow Op1. Hij zei verder dat het parket generaal in Luik alle medewerking zal verlenen aan dit verzoek.
 3. 60% van cafés en restaurants denkt eraan prijzen te verhogen door duurdere energiefactuur: Horeca Vlaanderen vraagt dringend maatregelen
  Play
  320

  60% van cafés en restau­rants denkt eraan prijzen te verhogen door duurdere energiefac­tuur: Horeca Vlaanderen vraagt dringend maatrege­len

  Wel 57 procent van de horecaondernemers dreigt 2022 af te sluiten met verlies door de exuberante energieprijzen, 17 procent overweegt zelfs hun zaak te sluiten. Bovendien krijgen cafébazen en restauranthouders uit nòg een hoek klappen: 30 procent stelt vast dat ook de vaste klanten meer en meer thuis blijven. Horeca Vlaanderen vraagt dan ook dringende maatregelen: “Kostprijs van niets doen, zal ook groot zijn voor overheid.”