Toon Royackers
Volledig scherm
© Toon Royackers

Vrouw met twee kinderen op achterbank botst op drie Vespa's: man uit Balen overleden, bestuurster blaast positief

In Heusden-Zolder is rond 18u30 vanavond een dodelijk ongeval gebeurd. Een wagen reed in op drie Vespa's. De autobestuurster kwam uit de andere richting en miste een scherpe bocht, de vrouw was onder invloed. Een veertiger uit Balen, die met de laatste brommer reed, is overleden.

100 reacties

 • Albert Hessens

  3 jaar geleden
  @Hubert Wouters belachelijk gewoon, ... Je laat je kind blazen en je bent vertrokken ... @Joris Van Meirvenne inderdaad Bij goed weer zijn ze er weer, ... de auto surfers, .... raampjes open, zonnebril op, nog's kijken op de gsm, wat sightseeing, lekker muziekje, extra onderuit gezakt, lekker zonnetje maar op het verkeer letten doen ze niet ...
 • Angela Kern

  3 jaar geleden
  Drank en rijden gaan niet samen ! Maar er zijn genoeg “chauffeurs” die nuchter ook niet kunnen rijden ! Laat staan als ze dan dronken achter het stuur kruipen !
 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Gedronken of niet gedronken, iemand op die manier aanrijden en doden is een misdaad. Telefoneren, make-up controleren, eten, drinken, babbelen, met de GPS bezig zijn,..oorzaken genoeg waardoor sommigen iemand aanrijden en doden.
 • Hubert Wouters

  3 jaar geleden
  Verplicht een alcoholslot op elke wagen plaatsen. Dat kan al in de autofabriek. Dus standaard op elke auto.
 • Werner Gielis

  3 jaar geleden
  drinken van alcohol en rijden gaat NOOIT samen !!!
 1. Helft volwassen Amerikanen heeft coronavaccin binnen, Biden en Obama roepen landgenoten op nog tandje bij te steken
  5

  Helft volwassen Amerikanen heeft coronavac­cin binnen, Biden en Obama roepen landgeno­ten op nog tandje bij te steken

  Meer dan de helft van de volwassen Amerikanen heeft ondertussen al minstens één dosis van een coronavaccin toegediend gekregen. Grofweg 130 miljoen Amerikanen boven de 18 jaar hebben een shot gehad, blijkt uit cijfers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. Ongeveer 84 miljoen inwoners hebben ook al een tweede injectie gehad, wat overeenkomt met bijna een derde van de meerderjarige bevolking.
 2. Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven: De Bleeker stelt onderzoek in naar ‘IM Academy’
  2

  Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven: De Bleeker stelt onderzoek in naar ‘IM Academy’

  Staatssecretaris voor consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) heeft de Economische Inspectie gevraagd om een onderzoek te voeren naar de praktijken van ‘IM Academy’, een bedrijf dat naar eigen zeggen vooral opleidingen in online trading aanbiedt. Een reportage van HLN DOC laat evenwel zien dat in de praktijk IM Academy vooral gericht is op mensen te ronselen die op hun beurt ook weer mensen moeten ronselen, een piramidesysteem dus. Dat is verboden, maar IM Academy maakt mogelijk gebruik van een kier in de wet. De Bleeker wil de wet nu aanpassen om die te dichten.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?