Toon Royackers
Volledig scherm
© Toon Royackers

Vrouw met twee kinderen op achterbank botst op drie Vespa's: man uit Balen overleden, bestuurster blaast positief

In Heusden-Zolder is rond 18u30 vanavond een dodelijk ongeval gebeurd. Een wagen reed in op drie Vespa's. De autobestuurster kwam uit de andere richting en miste een scherpe bocht, de vrouw was onder invloed. Een veertiger uit Balen, die met de laatste brommer reed, is overleden.

100 reacties

 • Albert Hessens

  3 jaar geleden
  @Hubert Wouters belachelijk gewoon, ... Je laat je kind blazen en je bent vertrokken ... @Joris Van Meirvenne inderdaad Bij goed weer zijn ze er weer, ... de auto surfers, .... raampjes open, zonnebril op, nog's kijken op de gsm, wat sightseeing, lekker muziekje, extra onderuit gezakt, lekker zonnetje maar op het verkeer letten doen ze niet ...
 • Angela Kern

  3 jaar geleden
  Drank en rijden gaan niet samen ! Maar er zijn genoeg “chauffeurs” die nuchter ook niet kunnen rijden ! Laat staan als ze dan dronken achter het stuur kruipen !
 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Gedronken of niet gedronken, iemand op die manier aanrijden en doden is een misdaad. Telefoneren, make-up controleren, eten, drinken, babbelen, met de GPS bezig zijn,..oorzaken genoeg waardoor sommigen iemand aanrijden en doden.
 • Hubert Wouters

  3 jaar geleden
  Verplicht een alcoholslot op elke wagen plaatsen. Dat kan al in de autofabriek. Dus standaard op elke auto.
 • Werner Gielis

  3 jaar geleden
  drinken van alcohol en rijden gaat NOOIT samen !!!
 1. Belgen lappen verkeersregels massaal aan hun laars
  17

  Belgen lappen verkeersre­gels massaal aan hun laars

  Meer dan acht op de tien (84 procent) van de Belgische bestuurders geeft toe het verkeersreglement niet altijd na te leven. Daarmee scoort België het slechtst van elf Europese landen in de nieuwe Europese barometer van de Fondation Vinci, waar verkeersinstituut Vias over bericht. "Er is nog veel werk om de Belgische bestuurders te sensibiliseren over het nut van de verkeersregels en de noodzaak om de andere weggebruikers te respecteren", klinkt het.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije