PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Vrouw met bierblikje achter het stuur veroorzaakt botsing en gaat agenten te lijf

BrusselEen dronken 54-jarige vrouw heeft gisternamiddag een ongeval veroorzaakt op de rotonde Louiza in Brussel en is nadien de agenten die haar probeerden tegen te houden, te lijf gegaan. Die konden de dame niet zonder moeite oppakken. Dat meldt de Brusselse politie.

 1. Premier De Croo ongemeen scherp voor vaccinweigeraars: “Keuze om mensen in gevaar te brengen kunnen we niet aanvaarden”
  Play

  Premier De Croo ongemeen scherp voor vaccinwei­ge­raars: “Keuze om mensen in gevaar te brengen kunnen we niet aanvaarden”

  “Deze epidemie is vandaag een epidemie aan het worden van de niet-gevaccineerden”, zei premier Alexander De Croo (Open Vld) na het Overlegcomité van vandaag. De Croo was heel scherp voor vaccinweigeraars. “Onze intensieve zorgen zijn een verzamelplaats aan het worden van mensen die niet gevaccineerd zijn. Dat kunnen we als samenleving niet aanvaarden. We kunnen niet aanvaarden dat er mensen zijn die de keuze maken om andere mensen in gevaar te brengen. Niemand heeft dat recht, om vrijwillig andere mensen in gevaar te brengen. Niemand zou iemand anders zoiets mogen aandoen. De vaccins zijn veilig, gratis en overal beschikbaar.”
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Dronken bestuurster knalt winkel binnen in Texas en ramt totaal verraste winkelier

  Dronken bestuur­ster knalt winkel binnen in Texas en ramt totaal verraste winkelier

  In de VS staan er strenge straffen op dronken rijden, maar die waarschuwing sloeg deze vrouwelijke chauffeur duidelijk in de wind. De 36-jarige Denise Wilson stoef stuurloos op de parking van een winkel en ramde los de winkel binnen, pal door de muur aan de ingang. Uit de hallucinante beelden van de veiligheidscamera's blijkt dat de winkelier totaal verrast is op het moment dat hij aangereden wordt door de losgeslagen wagen (zie video onder dit artikel).