De vrouw kweekte cannabisplanten.
Volledig scherm
De vrouw kweekte cannabisplanten. © Photo News

Vrouw incasseert 64.000 euro ziekte-uitkering terwijl ze drugs dealt en ook zou werken als prostituee

Een 53-jarige vrouw uit Zedelgem heeft zich voor de correctionele rechtbank van Brugge moeten verantwoorden voor uitkeringsfraude. D.F. kreeg in totaal 64.000 euro ziekte-uitkering, maar hield zich tegelijk bezig met de verkoop en kweek van cannabis. Bovendien zou ze ook als escorte gewerkt hebben.

3 reacties

 • John Nelis

  5 jaar geleden
  Moet plezant zijn om bij de recherche te werken, hé Dan ;-)
 • cor vermonden

  5 jaar geleden
  Als dat ook al niet meer mag.
 • Dan Midden

  5 jaar geleden
  Wat is er aan de hand? Eerst een artikel in de krant dat er een topless bar staat op grond van het ocmw en er amper iets voor betaald, nu 2 dossiers over dames die "trekken" boven hun ziekte-uitkering. Is men een bepaalde sector aan het bekijken?
 1. Mélody (33) stelt bucketlist op voor terminaal zieke hond Jenny (9): “Haar laatste maanden moeten fantastisch zijn”
  PREMIUM

  Mélody (33) stelt bucketlist op voor terminaal zieke hond Jenny (9): “Haar laatste maanden moeten fantas­tisch zijn”

  “Elke vrijdagnamiddag ga ik naar de dierenkliniek in Deinze voor een chemobehandeling voor mijn hond Jenny. Die kuur duurt negentien weken en gaat me zesduizend euro kosten.” Het mag duidelijk zijn dat Mélody Diéryckx (33) uit Moorslede een echte dierenvriend is. Nochtans ziet het er niet goed uit voor Jenny, die aan lymfeklierkanker lijdt. De dierenarts geeft haar nog een jaar. “Voor het zover is, wil ik nog van alles beleven met haar.” En daarom stelde Mélody een bucketlist op voor haar terminaal zieke hond.
  Moorslede
 2. Te moe om nog te rijden? Deze speekseltest kan ongevallen voorkomen
  Verkeersveiligheid

  Te moe om nog te rijden? Deze speeksel­test kan ongevallen voorkomen

  Met slaaptekort achter het stuur kruipen, het is bijna even gevaarlijk als rijden met een glaasje op. Vermoeide bestuurders veroorzaken naar schatting ongeveer 10 tot 25 procent van de verkeersongevallen. Maar als het van Franse wetenschappers afhangt, daalt dit cijfer binnenkort dankzij een speekseltest die aantoont of je nog in staat bent veilig een voertuig te besturen. Dat melden de kranten van Het Mediahuis vandaag.