De oorzaak van het overlijden is nog onduidelijk.
Volledig scherm
De oorzaak van het overlijden is nog onduidelijk. © Wouter Spillebeen

Vrouw (44) dood teruggevonden op straat in Gentbrugge

Het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt het overlijden van een vrouw in de Peter Benoitlaan in Gentbrugge.

4 reacties

 • jef vermeulen

  5 jaar geleden
  Gent en omstreken mensen blijf er weg, is onleefbaar aan het worden. Zelfs op een zondag in Gent is het niet aangenaam meer. Gisteren zelf ondervonden.
 • Steve Van der Vekens

  5 jaar geleden
  We zijn onze vrouwen aan het verliezen. Onze vrouwen hebben recht op bescherming, maar het lijkt dat een vrouwenleven voor de regering minder waard is dan dat van een gelukszoeker.
 • François Nuyts

  5 jaar geleden
  Dagelijkse kost blijkbaar en ja ook in het Gentse blijkbaar waar de beste burgervader van de wereld woont .
 • Jef Denijs

  5 jaar geleden
  Er gebeuren rare dingen in ons land. De zwaardere criminaliteit is de laatste jaren duidelijk gestegen. Maar we hebben uiteraard de samenleving die we verdienen.
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.