Een illustratiebeeld.
Volledig scherm
Een illustratiebeeld. © ShutterStock

Vrouw (39) betrapt met naast 3 kinderen 111 kilogram drugs in haar Twingo

Een 39-jarige vrouw uit Brussel zit sinds begin september in een Franse cel nadat politie voor maar liefst 111 kilogram aan cannabishars in haar wagen vond, goed voor een geschatte straatwaarde van ruim 1 miljoen euro. De vrouw was met haar drie kinderen op terugweg van vakantie in Marokko en de drugs bleken in een dubbele bodem van haar Renault Twingo te zitten. Haar familie gelooft echter dat ze in de val is gelokt, zo vertelt haar broer in de Waalse krant La Dernière Heure.

19 reacties

 • Katherine Baker

  1 jaar geleden
  Yeah, right ... dat geloven we direct ...
 • Maxime Ceragioli

  1 jaar geleden
  Ik kan best begrijpen dat zij niet weet in welke garage ze geweest is. Als je met zo een klein oude auto rijdt ga je niet bij een merk verdeler, maar bij een lokale klein garagiste.en deze werken echt nog op de oude wijze. Voor iemand iets zegt ga zelf naar Marokko eens kijken. Zal misschien moeilijk zijn om haar onschuld te bewijzen., toch krijgt ze van mij het voordeel van twijfel, tot haar schuld bewezen is.
 • robrecht Peeters

  1 jaar geleden
  wie maakt zulk een reis over duizenden kilometers met 3 jonge kinderen in zulk een autootje met daarin al 111 kg drugs wat toch moet wat zichtbaar moet geweest zijn en zij toch bewust dat zij toch geen snelheid haalde? Een afleidingsmanoeuver want wie verdenkt een moeder met 3 kinderen.En welke kant keek de Marokkaanse douane op zonder van de Spaanse te gewagen.
 • ANN LIMBOS

  1 jaar geleden
  En ineens weet ze niet meer in welke garage haar auto hersteld is. Ja hallo....
 • Bertil Smeets

  1 jaar geleden
  Ze herrinert zich niet meer bij welke garage haar auto liet herstellen m.a.w. ik geef u de naam niet van de drugsdealer.
 1. Nederlandse zakenvrouw (44) riskeert 7 jaar cel voor invoer van 1,1 ton heroïne

  Nederland­se zakenvrouw (44) riskeert 7 jaar cel voor invoer van 1,1 ton heroïne

  Het Antwerpse parket heeft vrijdag zeven jaar cel en 24.000 euro boete gevorderd voor Mehtap K. (44) uit het Nederlandse Rotterdam. De zakenvrouw zou door een criminele organisatie zijn ingehuurd om een vennootschap op te richten waarmee een deklading tegellijm werd ingevoerd. Bij een controle van de container bleek er meer dan 1,1 ton heroïne in verstopt te zitten. De Rotterdamse zegt niets van de drugs af te weten en vraagt de vrijspraak.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen