jvk
Volledig scherm
© jvk

Vrouw (24) in levensgevaar na ongeval E40 Aalter

UpdateOp de E40 richting kust ter hoogte van Aalter is deze voormiddag een 24-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze op de afrit van Aalter in botsing kwam met een vrachtwagen. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Aantal meervoudige asielaanvragen neemt toe, vooral van Afghanen
  8

  Aantal meervoudi­ge asielaan­vra­gen neemt toe, vooral van Afghanen

  Een kwart van de asielaanvragen die in augustus in ons land werden ingediend, waren tweede of volgende aanvragen. Dat meldt het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V). Die zijn voor het grootste deel afkomstig van Afghanen, wellicht omwille van de machtsovername van de taliban in hun thuisland. Maar volgens staatssecretaris Mahdi betekent de complexe situatie in Afghanistan niet dat er automatisch een erkenning volgt.