Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © BELGA

Vrijdag rolt "stakingsgolf” over het land, waarschuwen vakbonden

Onvrede over de pensioenmaatregelen van de regering, het mislukt overleg over de zware beroepen en de groeiende onrust over de koopkracht zullen vrijdag tot een "stakingsgolf" leiden die over het land rolt, zo maken de vakbonden zich sterk.

116 reacties

 • Leo Marien

  2 jaar geleden
  Alles is veel te duur zegt men maar de gokbedrijven schieten als paddestoelen uit de grond. De koopkracht daalt zegt men maar studies wijzen uit dat ze sinds 1998 met gemiddeld 16% is gestegen. De brandstof voor wagens is veel te duur zegt men maar op elke oprit staan minstens twee wagens. Vakbonden brengen welvaart zegt men maar is dat wel zo?
 • Hendrik Patyn

  2 jaar geleden
  Mr vandenberghe, volgende keer heel zeker NVA, kijk maar naar de peiling, een stakingske meer of minder we worden dit gewoon...
 • jo vandenberghe

  2 jaar geleden
  Volgende keer zeker NVA en OVLD opnieuw proberen de leiding te geven in dit land,en dan zal die staking van morgen zich dagelijks herhalen.
 • Herman convents

  2 jaar geleden
  De Bilderberggroep profiteer elk jaar minstens 2% in de poket.Vandaar de crisis nu .
 • Karel Van Grootte

  2 jaar geleden
  Verlengd weekend voor de vakbondsmensen. Dat was lang geleden. En ondertussen de echte werkmensen pesten zodat die ook niet kunnen gaan werken. Sociale actie noemen ze dat. Betogen in het weekend gebeurt nooit hè.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"