BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vriendin van Conings gaat niet mee in speculaties

Bert Partoens, de advocaat van de vriendin van Jürgen Conings, ziet geen enkele reden om mee te gaan in de complottheorieën. Zondag zei een tante van Conings niet te geloven in de piste van zelfdoding. Zij stelde dat haar neef “allicht is omgebracht”. Maar Partoens noemt elke speculatie voorbarig. “Ik zie geen enkele aanwijzing om dat te geloven”, zegt hij. 

20 reacties

 • niki peeters

  1 maand geleden
  Jongens toch…waar blijven jullie al die speculaties en complottheorieën vandaan halen? Als je je logisch en verstand zou kunnen gebruiken weet je direct dat je er niets moet achter zoeken.
 • Pascal Fransen

  1 maand geleden
  Idd Dany Herman zo is het, in deze zaak zijn teveel toevalligheden en toeval bestaat niet. Doch veel sterkte aan familie en vrienden.
 • leen hanssens

  1 maand geleden
  De Croo zou zich publiekelijk moeten verontschuldigen tegenover deze dame.
 • Dirk BERX

  1 maand geleden
  Peter, verwar jij de Vlaamse regering niet met de federale regering ? Want in de Vlaamse regering is inderdaad advocatenwerk nodig na de schandalen van de voorbije twee maanden !
 • Jos Brems

  1 maand geleden
  Mijn oprechte deelneming, en sterkte aan de nabestaanden.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. “PFAS-waarden in bloed van inwoners Zwijndrecht en Linkeroever veel te hoog”

  “PFAS-waar­den in bloed van inwoners Zwijn­drecht en Linkeroe­ver veel te hoog”

  In het bloed van tien mensen die in de buurt van de 3M-fabriek in Zwijndrecht wonen, zitten veel te hoge concentraties PFAS. Dat zegt het burgercollectief Grondrecht, dat bloed heeft laten afnemen bij negen inwoners van Zwijndrecht en één inwoner van Linkeroever. Alle stalen overschrijden de grens van 6,9 nanogram per ml bloed. Bij één staal is de PFAS-waarde maar liefst 168 keer hoger dan de Europese drempel. Volgens toxicoloog Jan Tytgat is er “geen paniek nodig”, maar wel “verdere opvolging”.