BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vriendin van Conings gaat niet mee in speculaties

Bert Partoens, de advocaat van de vriendin van Jürgen Conings, ziet geen enkele reden om mee te gaan in de complottheorieën. Zondag zei een tante van Conings niet te geloven in de piste van zelfdoding. Zij stelde dat haar neef “allicht is omgebracht”. Maar Partoens noemt elke speculatie voorbarig. “Ik zie geen enkele aanwijzing om dat te geloven”, zegt hij. 

20 reacties

 • niki peeters

  1 maand geleden
  Jongens toch…waar blijven jullie al die speculaties en complottheorieën vandaan halen? Als je je logisch en verstand zou kunnen gebruiken weet je direct dat je er niets moet achter zoeken.
 • Pascal Fransen

  1 maand geleden
  Idd Dany Herman zo is het, in deze zaak zijn teveel toevalligheden en toeval bestaat niet. Doch veel sterkte aan familie en vrienden.
 • leen hanssens

  1 maand geleden
  De Croo zou zich publiekelijk moeten verontschuldigen tegenover deze dame.
 • Dirk BERX

  1 maand geleden
  Peter, verwar jij de Vlaamse regering niet met de federale regering ? Want in de Vlaamse regering is inderdaad advocatenwerk nodig na de schandalen van de voorbije twee maanden !
 • Jos Brems

  1 maand geleden
  Mijn oprechte deelneming, en sterkte aan de nabestaanden.
 1. Eerste vaccinatiecentra sluiten binnenkort de deuren, tot half oktober nog minstens één locatie per eerstelijnszone

  Eerste vaccinatie­cen­tra sluiten binnenkort de deuren, tot half oktober nog minstens één locatie per eerste­lijns­zo­ne

  Nog zeker tot half oktober blijft er in Vlaanderen minstens één vaccinatiecentrum per eerstelijnszone open. Dat laat het kabinet van Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) weten. Op een tien- à vijftiental locaties wordt bekeken of een fusie of een verhuis naar een kleinere locatie tot de mogelijkheden behoort, maar concrete beslissingen zijn daarover nog niet genomen.