RV
Volledig scherm
© RV

Vriendin Dave De Kock niet in beroep tegen verdere aanhouding

De 25-jarige vriendin van Dave De Kock is niet in beroep gegaan tegen de verlenging van haar aanhouding door de raadkamer in Dendermonde. Dat heeft persbureau Belga vernomen uit goede bron. Haar advocaat Bart De Decker kan de beslissing niet bevestigen, omdat de stafhouder in Dendermonde een persstop heeft opgelegd in het belang van het onderzoek.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Demir na kritiek Mahdi: "CD&V heeft zelf ziel van Vlaanderen verkocht”

  Demir na kritiek Mahdi: "CD&V heeft zelf ziel van Vlaanderen verkocht”

  Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) ontkent dat Vooruit en N-VA al afspraken hebben gemaakt voor de regeringsvorming in 2024. Ze countert daarmee de kritiek van CD&V-voorzitter Sammy Mahdi. Die waarschuwde zaterdag op een CD&V-congres voor een samenwerking tussen Vooruit en N-VA, een samenwerking die volgens hem "de ziel van Vlaanderen" op het spel zet. Maar volgens Demir heeft CD&V zelf al de "ziel van Vlaanderen verkocht door in 2019 in de federale regering te stappen zonder een Vlaamse meerderheid". Dat zei de N-VA-politica zondag in ‘De Zevende Dag’.
 3. Dave De Kock is geen alleenstaand geval: ook deze monsters wil je niet in de buurt van je kinderen
  PREMIUM
  Kempen

  Dave De Kock is geen alleen­staand geval: ook deze monsters wil je niet in de buurt van je kinderen

  Met afschuw en verbijstering. Zo hebben we met z’n allen het nieuws over Dean (4) ervaren. Veertien jaar nadat hij in Ravels de kleine Miguel (2) doodsloeg, heeft Dave De Kock opnieuw een kind de dood ingejaagd. Helaas is hij niet de enige Kempenaar die de voorbije jaren op een schokkende manier is omgegaan met kinderen: een kinderbijter, een oom die zijn neefje (6) bewerkte met een gloeiend strijkijzer, of de stiefpapa die de doodstrijd van een jongetje (2) filmde terwijl die aan het verdrinken was in bad. Het zijn maar enkele van een reeks waanzinnige voorbeelden.