Vrienden en familie zoeken troost bij elkaar tijdens herdenkingsmoment voor Francis: “Dit is verschrikkelijk, zijn leven moest nog beginnen”

Francis Aerts (16) wou maandagavond nog even gaan skaten na zijn vakantiewerk. Hij kwam nooit meer thuis. De 33-jarige Y.H. — zwaar onder invloed van drugs en alcohol — maaide hem van de weg en pleegde vluchtmisdrijf. Familie en dichte vrienden kunnen niet begrijpen dat de 16-jarige Francis er niet meer is.

3 reacties

 • Angelo Cabooter

  2 maanden geleden
  Dader was al bekend voor gelijkaardige feiten en toch is hij niet FATSOENLIJK gestraft geweest. Rijbewijs afpakken en auto in beslag nemen en hem opnieuw rijlessen laten volgen, da's het enige wat hij zal begrijpen om niet meer onder invloed te rijden.
 • Daniel Collier

  2 maanden geleden
  De dader heeft spijt das ook al iets.
 • Frank Cube

  2 maanden geleden
  De dader levenslang van de baan halen + levenslang in de cel, opgekuist staat netjes.
 1. Politie onderzoekt link tussen Dutroux en Nederlandse studente Tanja Groen die 29 jaar geleden verdween

  Politie onderzoekt link tussen Dutroux en Nederland­se studente Tanja Groen die 29 jaar geleden verdween

  Politie en justitie onderzoeken de mogelijke betrokkenheid van seriemoordenaar Marc Dutroux bij de verdwijning van Tanja Groen. De Nederlandse studente verdween in 1993 in Maastricht, niet ver van de grens met België. De Nederlandse misdaadverslaggever Peter R. de Vries zamelde voor zijn dood 1 miljoen euro in via crowdfunding voor wie de gouden tip zou kunnen geven, maar voorlopig zonder resultaat.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.