Michaël Peeters (midden) in de rechtbank van Turnhout.
Volledig scherm
PREMIUM
Michaël Peeters (midden) in de rechtbank van Turnhout.

Vriend van Tanja Dexters riskeert celstraf voor ongeval met vluchtmisdrijf: “Zo rijd je geen twee keer zonder dat er doden vallen”

Het openbaar ministerie eist een celstraf tegen de handelaar in luxeauto’s Michaël Peeters uit Herentals. De vriend van ex-miss België Tanja Dexters staat terecht omdat hij een ongeval veroorzaakte op de snelweg en vertrok voor de politie vaststellingen kon doen. Peeters geeft toe dat hij roekeloos reed, maar ontkent dat hij wegvluchtte voor de politie. “Een celstraf? Da’s van de pot gerukt.”

8 reacties

 • john Roderigas

  4 jaar geleden
  er zal zoals steeds een minnelijke schikking getroffen worden, want ja het was toch de vriend van, ja bekend volk en dan mogen die veel meer dan een arbeider. zij zouden als voorbeeld moeten beschouwd worden.
 • ronny cuypers

  4 jaar geleden
  Het enige dat van de pot gerukt is, is zijn moorddadig rijgedrag. Bescherm ons daar aub tegen.
 • ANN LIMBOS

  4 jaar geleden
  Het enige dat van de pot gerukt is zijde gij kameraad.
 • Stephan Ekelmans

  4 jaar geleden
  In zijn jeugd dealer geweest en ouders betaalden maar om naam van de garage niet te schaden. Is steeds zo gebleven, tyd om hem eens te laten voelen dat niet alles kan met geld.
 • guy vermeulen

  4 jaar geleden
  Die gaat vrij uit gaan , smijt er wat geld tegen en zegt dat hij tien jaar heeft gekregen en levenslang rijverbod . Morgen zwijgt iedereen en gebaar je van niks.