Michaël Peeters (midden) in de rechtbank van Turnhout.
Volledig scherm
PREMIUM
Michaël Peeters (midden) in de rechtbank van Turnhout.

Vriend van Tanja Dexters riskeert celstraf voor ongeval met vluchtmisdrijf: “Zo rijd je geen twee keer zonder dat er doden vallen”

Het openbaar ministerie eist een celstraf tegen de handelaar in luxeauto’s Michaël Peeters uit Herentals. De vriend van ex-miss België Tanja Dexters staat terecht omdat hij een ongeval veroorzaakte op de snelweg en vertrok voor de politie vaststellingen kon doen. Peeters geeft toe dat hij roekeloos reed, maar ontkent dat hij wegvluchtte voor de politie. “Een celstraf? Da’s van de pot gerukt.”

8 reacties

 • joannes Roderigas

  1 jaar geleden
  er zal zoals steeds een minnelijke schikking getroffen worden, want ja het was toch de vriend van, ja bekend volk en dan mogen die veel meer dan een arbeider. zij zouden als voorbeeld moeten beschouwd worden.
 • Ronny Cuypers

  1 jaar geleden
  Het enige dat van de pot gerukt is, is zijn moorddadig rijgedrag. Bescherm ons daar aub tegen.
 • ANN LIMBOS

  1 jaar geleden
  Het enige dat van de pot gerukt is zijde gij kameraad.
 • Stephan Ekelmans

  1 jaar geleden
  In zijn jeugd dealer geweest en ouders betaalden maar om naam van de garage niet te schaden. Is steeds zo gebleven, tyd om hem eens te laten voelen dat niet alles kan met geld.
 • guy vermeulen

  1 jaar geleden
  Die gaat vrij uit gaan , smijt er wat geld tegen en zegt dat hij tien jaar heeft gekregen en levenslang rijverbod . Morgen zwijgt iedereen en gebaar je van niks.
 1. Liga tegen het antisemitisme veroordeelt Instagrambericht van co-voorzitster Ecolo

  Liga tegen het antisemi­tis­me veroor­deelt Instagram­be­richt van co-voorzit­ster Ecolo

  De Belgische liga tegen het antisemitisme (Ligue Belge contre l'Antisémitisme, LBCA) uit kritiek op een foto die Rajae Maouane, de co-voorzitster van de Franstalige groene partij Ecolo, postte op Instagram. Volgens de organisatie roepen de groenen op die manier op tot "antisemitische haat". Maouane ontkent die beschuldiging, die ingaat tegen haar engagementen binnen de politiek en het verenigingsleven.
 2. Al meer dan 9.000 mobiele toestellen besmet door gevaarlijk virus via phishingberichten in naam van bpost
  Play
  59

  Al meer dan 9.000 mobiele toestellen besmet door gevaarlijk virus via phishingbe­rich­ten in naam van bpost

  Een nieuwe golf frauduleuze sms’en in naam van bpost doet sinds eind vorige week de ronde. Oplichters doen zich voor als bpost om mensen geld en/of gegevens af te troggelen. Meer dan 9.000 mensen lieten zich vangen door de phishingpoging, klikten door en downloadden de voorgestelde applicatie. Hun toestel is besmet met een gevaarlijk virus dat veel schade aanricht en dat zich bovendien snel verspreidt naar de telefooncontacten van het slachtoffer.
 3. Braziliaanse poetsvrouw (30) in ons land “opgesloten, verkracht en overleden”
  Binnenland
  4

  Braziliaan­se poetsvrouw (30) in ons land “opgesloten, verkracht en overleden”

  Een Braziliaanse vrouw die in ons land als schoonmaakster wilde komen werken is in Brussel door een man opgesloten en verkracht en nadien overleden door de gevolgen van seksueel misbruik. Dat verklaren familieleden van Cristianny Fernandes de Souza (30), nadat de vrouw aan baarmoederhalskanker stierf in een Brussels ziekenhuis. Het gerecht bevestigt aan HLN dat een opsporingsonderzoek loopt in de zaak.
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype