Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

“Vorig jaar mochten 98 mensen niet meer gokken op vraag van iemand anders”

GokkenVorig jaar werden 98 mensen uitgesloten van gokspelen op vraag van een derde. Dat staat in het jaarverslag van de Kansspelcommissie.

2 reacties

 • Mathias Verachtert

  3 jaar geleden
  Benieuwd of die mensen geen andere weg hebben gevonden. Is zoals tegen je kind zeggen dat het moet stoppen met drugs. Altijd wel eeneens omweg. Gokken zou alvast niet gepromoot mogen worden. Zijn er vele die alles kwijt spelen...
 • gustaaf carpels

  3 jaar geleden
  Wanneer word dan de nationale loterij aan banden gelegd
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Vandenbroucke over versoepelde teststrategie: “Tijdelijke maatregel om capaciteit vrij te maken”

  Vandenbrou­c­ke over versoepel­de teststrate­gie: “Tijdelijke maatregel om capaciteit vrij te maken”

  Ook minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) geeft toe dat wie een hoogrisicocontact had, zich best laat testen op dag vijf. Toch werd gisteren beslist om dat op dag één te doen, een beslissing waar snel veel kritiek op kwam van huisartsen. “Het is een tijdelijke maatregel om testcapaciteit vrij te maken voor wie ziek is", verdedigde Vandenbroucke de bekritiseerde maatregel in De Zevende Dag op één.
 3. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.