Vooruit-voorzitter Conner Rousseau toen hij vorige maand met spoed werd opgenomen (links). De politicus is woensdag geopereerd wegens een cyste op de nieren, zo meldt hij in een bericht op Instagram (rechts).
Volledig scherm
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau toen hij vorige maand met spoed werd opgenomen (links). De politicus is woensdag geopereerd wegens een cyste op de nieren, zo meldt hij in een bericht op Instagram (rechts). © Screenshot Facebook/Instagram

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau ondergaat nieroperatie: “Enorm veel pijn”

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is woensdag geopereerd wegens een cyste op de nieren. Rousseau deelde vorige maand al in een Facebookbericht dat hij met spoed was opgenomen voor de aandoening. “De operatie woensdag duurde langer dan gepland. Ik lig nog steeds in het ziekenhuis, maar verwacht in de loop van de dag naar huis te mogen”, laat de politicus vandaag weten op Instagram. 

  1. ‘Top Gun’-fans nemen plaats in echte F-16 naast Kinepolis Antwerpen: "Ik ben zowaar de Belgische Maverick, en het klopte gewoon”
    Antwerpen

    ‘Top Gun’-fans nemen plaats in echte F-16 naast Kinepolis Antwerpen: "Ik ben zowaar de Belgische Maverick, en het klopte gewoon”

    Vijf volle zalen in de Kinepolis, bijna 2.000 fans. Zoveel bezoekers lokte de sequel van de avant-première van ‘Top Gun: Maverick’ naar het cinemacomplex in Antwerpen dinsdagavond. En ze werden verrast. In samenwerking met de Belgische luchtmacht mochten ze een zitje nemen in een echt F-16-vliegtuig op de parking: “In Nederland komt ‘ie pas volgende week uit, maar zo lang konden we niet wachten.”